Zanimljivosti

ŠER NAPOKON OTKRILA TAJNU VITKOG IZGLEDA U 8. DECENIJI: Evo šta pevačica radi skoro svakog dana (VIDEO)

Muzička diva više od 50 godina nalazi se u samom vrhu svetskog šoubiznisa a njen fizički izgled drastično se promenio.

27.04.2023 17:01

ŠER NAPOKON OTKRILA TAJNU VITKOG IZGLEDA U 8. DECENIJI: Evo šta pevačica radi skoro svakog dana (VIDEO)
Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Muzička diva Šer rođena kao Šerilin Sarkisijan je pevačica, glumica i zabavljačica jermenskog porekla. Narednog meseca puni 77 godina, a iza sebe ima karijeru dužu od pet decenija. Već od tinejdžerskih dana privlačila je pažnju javnosti i bilo je jasno da će biti velika zvezda. Izgledom se oduvek izdvajala od ostalih dama u muzičkoj industriji, a mnogi je smatraju fenomenom jer se njen izgled decenijama gotovo ne menja. Duge i vitke noge, uzak struk i zategnuta zadnjica samo su neki od atributa popularne Šer. 

TIKTOK- STEFANOCHER

Ovako je Šer izgledala pre 5 godina

Gostujući u emisiji kod Elen Dedženeris, pevačica je otkrila da vredno radi na svom izgledu i kondiciji. Iako nije od onih koji obilaze fitnes centre ili imaju lične trenere, daleko od toga da nije posvećena vežbanju. Šer se ipak oslanja na klasičnu reakreaciju kod kuće daleko od očiju javnosti i radoznalih pogleda. 

- Dosta vežbam. Najčešće radim plenk, jednom sam uspela da izdržim 5 minuta ali nikada to više nisam uspela da ponovim. Za održavanje figure radim klasične stvari. Priznajem da idem i na zumbu ali u svom domu tako što pustim snimak i ponavljam ono što i instruktori. Osim toga radim vežbe za zadnjicu tako što legnem na pod i podižem noge u obliku slova L i podižem karlicu od poda. Uradim nekoliko serija - rekla je pevačica gostujuću u popularnom šou programu.

Iako je svakako za pohvalu pevačicin vitak izgled u osmoj deceniji, godinama unazad tvrdi se kako to ipak nije delo genetike. Naime, decenijama se govori o tome da je Šer izvadila rebra kako bi imala vitkiji struk. Pretpostavlja se da je nekoliko puta uradila zatezanje lica kao i korekciju nosa, a tu su i ostali zahvati poput zatezanja kapaka. Pevačicine izražene jagodice su tek posebno remek delo prastičnog hiruga.

O tome koliko strahuje od starenja svojevremeno je govorila i za medije tvrdeći da se užasava posledica koje godine mogu da ostave na njenom licu i telu.

@retroxanne Official Music Video🎶 Sunny is a song covered by Cher appearing on her album from 1966 named Chér. Do you like Cher?? I HOPE you do!!!! - #Cher #Sunny #60s #60sMusic #Fyp #ForYou #ForYouPage ♬ Sunny - Cher

- Nakon gotovo 50 godina na sceni, nikakve kritike me ne dotiču. Jedino na što ne ostajem ravnodušna i ono šta prezirem je starenje. Kada je šoubiznis u pitanju, ostariti znači umreti i ne žalim što sam potrošila milione dolara na svoj izgled - govorila je ova muzička zvezda.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)