VIP saveti

VIKTORIJA BEKAM IMA ČUDNE NAVIKE U ISHRANI KOJE NE RAZUME NI NJEN MUŽ: Ona je noćna mora za kuvare i restorane, opsednuta je ovom hranom (FOTO)

Za razliku od Viktorije koja decenijama jede ribu sa roštilja i zdrave masti, njen suprug voli meso a stručnjak je za palačinke.

27.03.2023 15:00

VIKTORIJA BEKAM IMA ČUDNE NAVIKE U ISHRANI KOJE NE RAZUME NI NJEN MUŽ: Ona je noćna mora za kuvare i restorane, opsednuta je ovom hranom (FOTO)
Profimedia

Viktorija Bekam (48) poznata je po strogim navikama u ishrani kojih se bespogovorno pridržava. Način na koji se ona hrani često je tema rasprava čak i među njenim prijateljima.

I dok jedni tvrde da je prilično izbirljiva kad je hrana u pitanju, drugi kažu da je nikad nisu videli da jede iako je poznaju decenijama.

- Bio sam na večeri sa Viktorijom i Dejvidom tokom Svetskog prvenstva i kad malo bolje razmislim ona zapravo ništa nije jela. Iskreno, ne sećam se da sam ikad video da ona jede bilo šta – rekao je nedavno australijski voditelj Rio Ferdinand blizak prijatelj Bekamovih.

Dejvid voli meso

Za razliku od Viktorije koja je, prema svedočenju njenih prijatelja, opsednuta zdravom ishranom i mršavošću, njen suprug Dejvid obožava hranu i dobro vino. Kad se uželi prave domaće kuhinje on ode kod majke na večeru i ona mu pripremi prženi krompir i meso.

Za razliku od Viktorije koja u kuhinju praktično ne ulazi, on obožava i da kuva pa je jasno da je talenat za pripremu hrane njihov sin Bruklin nasledio od oca.

Sudeći po fotografijama koje postavlja na Instagramu, Dejvid voli dobro meso, ume da ispeče savršenu ćuretinu a stručnjak je za palačinke koje često priprema svojoj ćerki Harper.

Govoreći jednom prilikom o ishrani svoje žene on je otkrio da se ona na isti način hrani već decenijama.

- Od kad je znam, a poznajemo se već 25 godina ona uvek jede isto a to je riba sa roštilja i povrće bareno na pari. Svaki dan pije kokosovu vodu ili čaj od nane, a za godišnjice pojede komad veganske torte od lubenice – ispričao je jednom prilikom Dejvid.

Sama Viktorija je u jednom intervju rekla da je njen muž ocenio kao vrlo dosadan njen ukus za hranu.

- Tačno je da je rekao kako je dosadno to što ja jedem, mada je zapravo hteo da kaže da nikad nije sreo disciplinovaniju osobu od mene kad je hrana u pitanju – rekla je ona.

Ekstremna u svemu

Otkrivajući svoj jelovnik Viktorija je rekla da je prilično ekstremna u svemu što radi bez obzira da li je u pitanju hrana ili vežbanje.

- Jedem puno zdravih masti, ribu, avokado, orašaste plodove. Povremeno pijem ali često imam periode od pet, šest meseci kad ne okusim ni kap alkohola jer želim da pročistim svoj organizam – rekla je ona.

Prema njenim rečima, pojede tri do četiri avokada dnevno, a uz nju je uvek flašica sa kokosovom vodom ili čajem od nane.

- Za većinu kuvara i restorana ja sam noćna mora. Ne jedem ništa prženo i kuvano na puteru ili ulju, ne jedem crveno meso, niti mlečne proizvode – dodala je Poš.

Ne opušta se čak ni za svoj rođendan kad je jela tortu od lubenice ukrašenu jagodama i borovnicama.

Dan počinje toplom vodom sa tri kašike jabukovog sirćeta, zatim popije šolju vode sa limunom i dosta kafe. Ona je svesna da joj se ljudi često rugaju zbog načina ishrane pa se našali na svoj račun ali ne odustaje od rutine koje se pridržava već decenijama.   

I čuveni kuvar Gordon Remzi, koji je imao priliku da priprema obrok za Viktoriju, rekao je da se ona svog načine ishrane strogo pridržava.

- Sećam se da je tada bila trudna sa ćerkom Harper i tražila je da joj napravim salatu sa dimljenom pastrmkom i običnim prelivom – rekao je on.

@victoriabeckham Tossing away in the kitchen! 😂 Happy Pancake day!! @David Beckham #HarperSeven 🥞 #FlipItLikeBeckham ♬ original sound - Victoria Beckham

Jelovnik Viktorije Bekam

  • voda sa tri kašike jabukovog sirćeta, topla voda sa limunom i kafa za doručak
  • riba sa roštilja
  • povrće dinstano na pari
  • avokado
  • orašasti plodovi
  • dosta kokosove vode
  • čaj od nane

BONUS VIDEO:

Komentari (0)