Zanimljivosti

KO JE DEČAK PORED ZDRAVKA ČOLIĆA? Jedna fotografija izazvala je opštu pomamu u čitavom regionu! (FOTO)

Mnogobrojni mediji podelili su fotografiju na kojoj mladi Čola pozira s tinejdžerom za kog se tvrdi da je danas veoma popularni muzičar.

16.09.2022 16:30

KO JE DEČAK PORED ZDRAVKA ČOLIĆA? Jedna fotografija izazvala je opštu pomamu u čitavom regionu! (FOTO)
ataimages

Život piše romane, to se do sada nebrojano puta potvrdilo. Tako je bilo i u slučaju jednog dečaka, koji se, kako tvrdi bosanskohervegovački portal "Klix.ba", davnih godina na ulicama Trsta fotografisao sa svojim muzičkim idolima - Zdravkom Čolićem i Davorinom Popovićem. 

Pomenuti portal je tekst o misterioznom dečaku sastavio na osnovu objave koja je podeljena na društvenim mrežama, a koja prikazuje susret Zdravka Čolića, Davorina Popovića i jednog tinejdžera. Kako je navedeno, u pitanju je dečak koji je danas popularni roker. 

Reč je o Zvonimiru Đukiću, poznatijem kao Đule, frontmen grupe "Van Gogh".

Fotografija je ubrzo obišla region i o njoj su počeli da pišu svi mediji budući da zaista deluje kao kao bajkovita priča o ostvarenju dečačkih snova. Međutim,  postoje i oni koji tvrde da fotografija koja je najpre objavljena na Instagram stranici History od Sarajevo, zapravo ne može potkrepiti te navode.

Naime, mnogi korisnici Instagrama su istakli da je lokacija na kojoj je zapravo nastala fotografija grad Beograd, a ne Trst, kao i da godina koja se spominje kao datum nastanka fotografije nikako ne može odgovarati broju godina Zvonimira Đukića. Istaknut je i niz drugih okolnosti usled kojih navodno ne može da se potvrdi autentičnost prvobitne priče, a pritom, ni Đule se nije oglašavao po pitanju potvrđivanja ili negiranja navoda.   

BONUS VIDEO:

Komentari (0)