Roditeljstvo

VODITELJKA JUTARNJEG PROGAMA OTKRILA DA NAREDNIH 10 GODINA NE MOŽE DA IMA DEČKA: "Moj sin bi bio ljubomoran, a ja sam zaljubljena u njega" (FOTO+VIDEO)

Džozi Gibson je nekadašnja pobednica britanskog "Velikog brata" koja ne nalazi dovoljno vremena i za roditeljstvo i ljubav.

25.12.2023 11:00

VODITELJKA JUTARNJEG PROGAMA OTKRILA DA NAREDNIH 10 GODINA NE MOŽE DA IMA DEČKA: "Moj sin bi bio ljubomoran, a ja sam zaljubljena u njega" (FOTO+VIDEO)
Instagram-josiegibson85

Biti roditelj često donosi različite izazove, a jedan od njih može biti i situacija kada dete ne želi da prihvati vašeg novog partnera. Džozi Gibson (38) je nekadašnja britanska pobednica rijalitija “Veliki brat”, koja je pupularnost stekla maltene preko noći. Ona živi u Bristolu, dok svakodnevno putuje za London gde u okviru dnevnika vodi jutarnji program.

Ona tvrdi da trenutno ne može da uključi nikog drugog u svoj život. Iako nije dugo bila u vezi, kada je dobila sina, Džozi ističe da joj traženje ljubavi trenutno uopšte nije opcija. Tačnije, u njenom slučaju to neće biti opcija sve dok njen sin Reg, koji sada ima pet godina, ne napuni 15 godina. Izgleda da mališan ima odbojnost prema bilo kom muškarcu koji nije njegov otac.

- Možda zvuči čudno, ali toliko volim svog sina Rega, da ništa drugo nije ni blizu ljubavi prema njemu. Reg bi bio ljubomoran, a ne želim da delim vreme ni sa kim drugim do sa njim. Iako je to drugačija vrsta ljubavi, toliko sam zaljubljena u njega da želim da sve svoje slobodno vreme provedem samo sa njim. Kad bi sada upoznala nekoga, iskreno, ne bih ni imala vremena da ga viđam - objasnila je voditeljka, a o njoj je pisao i San.

Uprkos slavi, Džozi sebe ne vidi kao slavnu ličnost i ostala je da živi u rodnom Bristolu i održava prijateljstva iz detinjstva. Međutim, nakon pobede u “Velikom bratu”, Džozi je morala da se navikne na status slavne ličnosti, iako mnogo više voli privatnost. Ona svakodnevno putuje u London zbog posla, gde se ponekad oseća ”kao da vodi dvostruki život”, a trudi se da privatni život zadrži podalje od očiju javnosti.

 

 

Džozi pokušava da odgaja sina Rega zajedno sa bivšim partnerom Terijem, sa kojim nastoji da održi prijateljski odnos

- Teri dolazi da pokupi Rega iz vrtića tri dana u nedelji i to za sada funkcioniše, a mi se i dalje trudimo da radimo neke zajedničke tzv. “porodične stvari” svi zajedno, na primer, često idemo svi na kuglanje. Uglavnom, zbog sina se zaista trudimo da budemo prijatelji - objasnila je voditeljka.

 

 

Džozi bi volela da ima još dece u budućnosti, ali trenutno to nije opcija.

- Trenutno nemam sa kim da budem ni u vezi, a nemam čak ni energije. Volim decu, deca vrte svet i imala bih punu kuću dece, da mogu. Volela bih da imam veliku porodicu, ali trenutno okolnosti nisu idealne - zaključila je ona.

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)