Sex

INTIMNI ODNOS VAM TRAJE KRAĆE OD NOVOGODIŠNJEG VATROMETA? Evo kako da produžite užitak i rasplamsate strast u najluđoj noći (FOTO)

Stručnjaci tvrde da je sve stvar tehnike.

23.12.2023 20:05

INTIMNI ODNOS VAM TRAJE KRAĆE OD NOVOGODIŠNJEG VATROMETA? Evo kako da produžite užitak i rasplamsate strast u najluđoj noći (FOTO)
shutterstock.com

Do novogodišnje noći ostalo je još samo sedam dana, te je euforija već u punom jeku. Dok neki smišljaju šta će obući u najluđoj večeri u godini, drugima su neke mnogo kompleksije stvari na umu. Za one koji imaju partnere ili planiraju da ih nađu 31. decembra, vruće akcije ispod pokrivača su na listi prioriteta. Ipak, dok u ponoć puca vatromet na nebu, pojedini parovi se suočavaju sa neprijatnom činjenicom da oni traju duže nego njihov intimni odnos.

Kako je ovo pitanje koje muči sve veći broj muškaraca koji žele da se svojim partnerkama dokažu na delu, u krevetu stručnjaci su se pozabavili rešenjem njihovih problema. Došli su do nekih rešenja koje bi već danas trebalo da usvoje svi oni koji se suočavaju sa tim da prerano dožive vrhunac.

Shutterstock

Muškarci strahuju da će prebrzo doživeti vrhunac

 

Novi načini za poboljšanje izdržljivosti u krevetu

Prema stručnjacima iz Pilot programa, muška populacija tokom se*sa uglavnom traje pet i po minuta, što je ugrubo pola od onoga što muškarci žele da postignu. Međutim, postoji nekoliko načina da se pojača izdržljivost bez preteranog napora. Naučnici predstavljaju šest najboljih saveta koji vam mogu pomoći da intimni odnosi traju duže u krevetu, bez korišćenja medikamenata.

Vežbe za mišiće

Vežbanje mišića  na karličnom dnu može biti korisno za poboljšanje izdržljivosti. Osećaj aktivacije ovih mišića možete iskusiti pokušavajući zaustaviti tok urina ili pulsirati korenom penisa. Vežbe poput zaustavljanja i ponovnog pokretanja toka mokraće mogu vam pomoći da ojačate ove mišiće i poboljšate kontrolu ejakulacije.

Shutterstock

Posvetite se zadovoljstvu svoje partnerke

Posvetite se predigri

Se*s se ne mora fokusirati isključivo na penetraciju, pa nije potrebno preterano truditi se u samom startu. Postoji mnogo načina da uživate u sporijem razvoju događaja, kao što su stimulacija klitorisa ili polako penetriranje umesto brze akcije.

Odlagnje orgazma

Odlaganje orgazma tokom masturbacije, poznato kao ’edging’, može biti efektivan način da istrenirate telo da trajete duže u krevetu. Praktikovanje ove tehnike može pomoći mozgu i telu da bolje kontrolišu odgovor na orgazam.

Shutterstock

Sve je stvar dobre vežbe

Kontrola uz pomoć kondoma

Kondomi mogu biti saveznici u borbi protiv preuranjene ejakulacije, jer poseduju blagi efekat smanjenja osećaja u penisu. Postoje čak i kondomi sa debljim gumama koji dodatno smanjuju osećaj i pomažu u produžavanju trajanja se*sualnog čina.

Ovi saveti mogu biti korisni za muškarce koji žele da poboljšaju svoju izdržljivost u krevetu, a istovremeno su jednostavni za primenu i ne zahtevaju korišćenje medikamenata. Uz redovno vežbanje i praktikovanje navedenih tehnika, muškarci mogu postići željenu izdržljivost bez preteranog napora.

Komentari (0)