Moda

ZABLISTAJTE U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI BEZ TROŠENJA NOVCA I GUBLJENJA VREMENA U ŠOPINGU: Ovo su saveti za originalni stajling kojim ćete zaseniti sve (FOTO)

Gde god proslavili ulazak u novu godinu, zaslužujete da bude glamurozno i da je dočekate na pravi način, a kako drugačije ako ne da zablistate?

20.12.2023 17:00

ZABLISTAJTE U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI BEZ TROŠENJA NOVCA I GUBLJENJA VREMENA U ŠOPINGU: Ovo su saveti za originalni stajling kojim ćete zaseniti sve (FOTO)
shutterstock.com

Nova godina samo što nije, a dok je muškarcima pa skoro i svejedno šta će obući, žene su daleko više opterećenije osmišljavanjem stajlinga za najluđu noć. Neke od nas zamišljaju sebe u haljini, druge u pantalonama, dok ima i onih koje su neodlučne i žele nešto potpuno drugačije i nesvakidašnje ali licitiraju sa svojim budžetom.

Nesumnjivo je da doček nove godine i stajling koji treba da ga isprati zahtevaju odliv finansija na koje morate računati. Žene će taj novac investirati u dobar autft što podrazumeva lepo uklopljenu odeću i šminku. Za sve koji se "lome" kako da se uklope u svoj budžet, a složićemo se, da ne žele svi da se rasipaju, napravili smo nekoliko varijanti gde možete da odaberete jeftiniji ili skuplji stajling.

Pixabay.com

Zablistajte u novogodišnjoj noći, osmislite stajling za doček 2024. na vreme

Jeftinija varijanta

Za mnoge je opet relativno šta je "jeftino" ali ako se vodimo nekim skromnim budžetom koji podrazumeva ne trošenje mnogo novca i improvizacije, onda ćemo za početak uzeti sumu od 3.000 dinara. Mi smo istražili i razmislili šta sve možete u tom okviru da kupite ili kako da osmislite stajling bez da se mnogo trošite.

1.Obiđite neku second hand prodavnicu

Ove prodavnice nisu mnogima posebno omiljene, međutim, činjenica je da dobijaju na popularnosti u poslednje vreme budući da u njima ne pronalazite, kao što je nekada vladalo mišljenje obične "krpe" već možete doći do mnogih brendova i unikatnih stvarčica, a šta vam više treba za novogodišnju noć nego da budete takvi. Neka glamurozna košulja ili blejzer, iskombinovane sa pantalonama može biti pun pogodak. Em što ćete izgledati prefinjeno, još ako recimo kupite neku jeftiniju bižuteriju, ili što da ne iskoristite neke svoje minđuše koje nisu često viđali na vama.

2.Iskoristite spavaćicu

Ukoliko je nemate, uvek možete kupiti za taj novac u nekoj jeftinijoj radnji, pa čak i na dobro obezbeđenim pijacama ili kod Kineza, satenske ili neku imitaciju takvih spavaćica koje odlično možete iskombinovati recimo sa džemperom i dobrim nakitom. U ovom slučaju može biti neka narukvica ili velike minđuše koje će vašem izgledu dati poseban pečat.

 

3.Prepravite neku haljinu

U našim ormarima sigurno postoji neka haljina koja je nekada bila pravo otkriće kada smo je kupli, a onda je otišla u zaborav. Eto prilike da je reciklirate, možda odnesete kod krojačice da je skrati ili suzi i doda joj neki detalj. Nakit koji možete kupiti u prodavicama bižuterije daće vašem stajlingu skupoceni izgled kao da ste se obukli u odeću nekog poznatog brenda.

 

Naravno uz sve ovo je neophodno uskladiti šminku, a kako kažu manje je više, bolje i kada je šminka u pitanju odlučiti se za minimalno a uz aksesoar, nakit ili neku vašu skupocenu torbu uvek je dovoljno staviti maskaru i neki crveni karmin, u skladu sa tematikom i vrstom zabave, a za Novu godinu je dozvoljeno to.

Skuplja varijanta

Kada imate novac, mnogi će se složiti možete se obući kako želite. Ipak, nije tako. U mnogim slučajevima nemamo inspiraciju za odabir prave garderobe, a nekada ne znamo šta tačno u tom trenutku želimo. Pošto je malo onih među nama koji kupuju sa svrhom, odnosno nešto što će i kasnije nositi, mnogi se odlučuju da izdvoje neku sumu koja će biti predviđena za stajling za tu noć. Evo kako bi trebalo uklopiti recimo budžet od 10.000 i šta obući u tom slučaju.

1. Dobre pantalone

Uvek možete da investirate u dobre pantalone za ovaj novac koje možete iskombinovati sa nečim što već imate kod kuće. U poslednje vreme, trend su zvonaste svetlucave pantalone ali to mogu biti i klasične crne, kožne, potpuno je svejedno, koje možete da ukombinujete sa nekom krop majicom ili košuljom koje imate kod kuće ili jednostavno sa nekom maramom oko vrata.

2. Haljina

Haljina je uvek odličan izbor i možete je pronaći u mnogim radnjama, a najpoželjnije je da bude recimo u svetucavoj varijanti ako već kao kod jeftinije solucije ne kombinujete neki nakit koji bi trebalo da odvuče pažnju od jeftinije odeće. Uz ovakvu haljinu za koju ste recimo izdvojili do 10.000 dinara uvek možete da svežete kosu u elegantnu nisku punđu ili da pustite prirodno kosu i obujete neke lepe salonke.

3.Dobar sako ili odelo

Sako nikada ne izlazi iz mode i dobro je investirati novac recimo u neki u  jarkoj boji koji će se odlično uklopiti u vaš stajling za novu godinu. Još bolja solucija je ukoliko biste se prilagodili budžetu da kupite sebi jedno odelo u nekoj jarkoj boji. Glamurozan stil koji će vam dati svakako će ljude u vašoj okolini ostaviti bez teksta, a možete ga nositi i za neku drugu svečanu priliku kasnije.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)