Moda

NA POZIVNICI ZA VENČANJE JASNO JE PISALO "BEZ ŠTIKLI": Jedna gošća se oglušila na to, nije ni sanjala šta će joj mladenci prirediti (FOTO+VIDEO)

Evo kako izgleda kada ne poštujete savete budućih supružnika.

11.12.2023 15:06

NA POZIVNICI ZA VENČANJE JASNO JE PISALO "BEZ ŠTIKLI": Jedna gošća se oglušila na to,  nije ni sanjala šta će joj mladenci prirediti (FOTO+VIDEO)
Tiktok-garrettlexell

Poznato je da se na venčanja ne odlazi u beloj haljini, budući da je ta boja rezervisana za mladu. Međutim, postavlja se pitanje šta uraditi kada na pozivnici za venčanje piše da je poželjno da dame ne nose štikle. Zna se da je venčanje specijalan događaj kako za mladence, tako i za sve goste, pa se mnoge žene unapred pripremaju za nastupajuću ceremoniju. To u najvećoj meri obuhvata odabir haljine i cipela. Čak i one koje često ne stoje u štiklama, pripremaju se da istrpe nekoliko sati u njima tada. 

Međutim, jedan snimak postao je veoma rado gledan na Tik-toku baš iz razloga što je na pozivnici za venčanje bilo naglašeno da se ne nose štikle, ali naravno da se veliki broj žena oglušio o to.

Tako je jedan brat usnimio sestru koja je za to venčanje odabrala braon mini haljinu dugih rukava. Kako bi istakla vitku liniju, devojka je rešila da pošto-poto obuje sandale visokih potpetica. Ono što nije znala je da je venčanje predviđeno na terenu za golf do koga je vodila strma uzbrdica puna neravnina i kamenja. 

Devojka u braon haljini je čak imala deblje i stabilnije štikle, ali one su neprestano upadale u udubljenja koja su bila na putu. Ma koliko ova dama želela da istraje u hodu na štiklama i da sve podnese dostojanstveno i uz osmeh, na kraju je po nju moralo da dođe maleno vozilo za golf koje koriste oni koji sakupljaju loptice, kako bi je uopšte prevezlo do gore. Situacija nije bila ništa bolja ni po travi, a ova žena je tek tada shvatila upozorenje da se ne nose štikle na venčanju.

- Moja sestra je morala da nači na teži način. Kola za golf su nas na kraju pokupila - glasilo je u opisu videa, a o tome je pisao i San.

 

@garrettlexell My sister had to learn the hard way. A golf cart eventually picked us up 🤦🏻‍♂️ #wedding #weddingfail #comedy #fyp ♬ Jurassic Park Harmonica - Cilan Alt*Berries

 

Snimak je pregledan veliki broj puta, a komentari su usledili.

- Šta li su nosile sve ostale žene?

- Iznenadili smo se što je većina njih ipak bila u štiklama i nabadale su po onoj travi ceo dan.

- Ne bih išla na venčanje gde su štikle zabranjene, pošto sam veoma niska.

- Žene na štiklama uvek izgledaju bolje.

- To je sve zato što nije lepo pročitala pozivnicu!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)