Brak i veze

POZVAO JE BIVŠU DEVOJKU NA SVOJU SVADBU: Skandal koji je usledio zapanjio je goste! (FOTO+VIDEO)

Ovo je još jedan dokaz zašto bivše partnere ne treba zvati na svoje venčanje.

01.12.2023 22:01

POZVAO JE BIVŠU DEVOJKU NA SVOJU SVADBU: Skandal koji je usledio zapanjio je goste! (FOTO+VIDEO)
Instagram-merlikabeauty

Pozivanje bivše devojke na svadbu možda i nije najbolje rešenje. U to se uverio i jedan taze mladoženja koga je na sopstvenoj svadbi napala bivša partnerka. Snimak svađe mladoženje i jedne od gošći postao je viralan na društvenim mrežama, a još češće prosleđivan. Upravo ovaj video je postavio pitanje koliko je pameta odluka da se bivša devojka pozove na svadbu.

Ako je suditi po ovom snimku ta odluka nije baš najpametnija, jer rizikujete da prođetete poput mladića iz ovog video klipa. 

Naime, mladoženja je sedeo sa svojom nevestom za mladenačkim stolom kad im je prišla devojka. Vidno ljuta ona je otvoreno napala mladoženju i to pred njegovom ženom. Na snimku se vidi verbalni napad besne devojke koja je prišla mladenačkom stolu kako bi se obračunala sa mladoženjom. On je najpre bio zbunjen a potom je počeo da se pravda, a malo je falilo da situacija izmakne kontroli. Mladoženja je u jednom trenutku ustao u pokušaju da smiri razjarenu devojku, ali ga je ona gađala u lice belom ružom koju je otkinula sa dekoracije. 

Video se završava slikom obezbeđenja lokala u kome je bila svadba koji odvodi mladu ženu dalje od mladenaca. Ovaj snimak izazvao je burne komentare na društvenim mrežama a mnogi su bili zbunjeni što je nevesta mirno sedela i sve posmatrala ne upuštajući se u raspravu sa razjarenom devojom. 

 

Snimak je samo na Instagramu dobio blizu 400.000 sviđanja, a komentari su se ređali.

- Evo zašto pozivanje bivših na sopstvenu svadbu uopšte nije dobra ideja.

- Mladoženja garant vara mladu sa ovom ženom i zato je ona besna.

- Ova potencijalna ljubavnica ili bivša devojka se ponaša kao nezrela klinka, dok mlada ima određenu zrelost i ne upušta se ni u šta, već mudro osmatra situaciju.

- Ova mlada je postupila kao prava dama, eto zašto nosi njegovu burmu.

- Niko ne voli dramu pogotovo ne na sopstvenoj svadbi, a ponajmanje od bivše devojke.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)