Brak i veze

LOPOV JE DEVOJCI PRIŠAO S LEĐA I OTEO JOJ TAŠNU: Ona se lavovski borila, a onda je usledio preokret kome se niko nije nadao! (FOTO+VIDEO)

Video je pregledan više od dva miliona puta, komentari su se samo nizali.

27.11.2023 10:01

LOPOV JE DEVOJCI PRIŠAO S LEĐA I OTEO JOJ TAŠNU: Ona se lavovski borila, a onda je usledio preokret kome se niko nije nadao! (FOTO+VIDEO)
Instagram-sobrefunk

Ljubav se dođaja u situacijama koje ne bismo mogli da zamislimo ni u najluđim snovima. O tome svedoči snimak koji je zapalio društvene mreže. Nadzorne kamere, verovatno sa obližnje prodavnice, zabeležile su pokušaj ulične krađe. 

Video počinje snikom devojkom koja po mraku prolazi ulicom kad joj iznenada s leđa pritrčava lopov koji pokušava da joj otme tašnu. Ova mlada žena nije se dala predala već se lavovski borila za svoju tašnu. Međutim, kao žensko nije imala šanse protiv mladića. 

Muškarac koji joj je prišao da je pokrade je njenih godina, a na sebi ima šorts, majicu i kačket. Očigledno je da je jači i spretniji od nje, a izgleda da se nije nadao da će se ona braniti i boriti s njim oko tašne. Situacija je u jednom trenutku čak delovala prilično grubo.

Očekivano, lopov koji je jači i spretniji oteto je nejakoj ženi torbu. Ona počinje da plače u trenutku kada je shvatila da je poražena. Lopov je tog trenutka ustuknuo i kao da se nešto prelomilo u njemu. Trenutak neodlučnosti predstoji neočekivanom postupku koji je usledio.

Lopov okleva pošto vidi suze u očima ove devojke. On se vraća ka njoj i ona pada u zagrljaj ovog kradljivca. Već sledećeg trenutka devojka i lopov se strastveno da se ljube. Da li je bila u pitanju ljubav na prvi pogled ili nešto drugo, nije do kraja jasno. Mnogi su pak smatrali da je i ova devojka spremna na sve, pa su suze i poljubac bili njen način da se domogne novčanika ovog lopova. Pojedini su bili ubeđeni da njena ruka ide do džepa njegovog šortsa kako bi mu ukrala novčanik, dok su drugi smatrali da je devojčina ruka koja je skliznula duž muškarčevih leđa bila samo gest strasti.

- Ljubav na prvi pogled - piše u opisu videa.

 

 

Snimak je pregledan milionima puta, a samo na Instagramu je dobio 2,2 miliona sviđanja.

- Šta ovo bi na kraju?

- Kao što vidite, ljubav na prvi pogled.

- Da li samo ja vidim ovo, ili je na kraju ona njemu ukrala novčanik?

- To je početak jedne sasvim neuobičajne, ali izvesno turbulentne ljubavne priče.

- Ja mislim da su njih dvoje samo par koji se posvađao, pa je on rešio da joj uzme tašnu kako bi morala da ostane sa njim.

- Ovo sada gleda neki klinac i pogrešno tumačeći kako može da dođe do poljupca, kaže mami da i on hoće da postane lopov.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)