Zanimljivosti

ŽENA JE UŠLA U DNEVNU SOBU I POČELA DA LOMI: Njen muž se skamenio gledajući kako mu gazi video igricu, usledio je veleobrt kome se nije nadao! (VIDEO)

Njen suprug nije mogao da veruje šta radi.

26.10.2023 14:00

ŽENA JE UŠLA U DNEVNU SOBU I POČELA DA LOMI: Njen muž se skamenio gledajući kako mu gazi video igricu, usledio je veleobrt kome se nije nadao! (VIDEO)
Instagram-cristian_c0ntreras

Video igrice su omiljena zabava muškaraca koje se ne odriču ni kad uđu u zrele godine i zasnuju porodicu. Većina žena nema baš živaca za omiljene video igara svojih muževa ali tolerišu njihovo ponašanje jer nemaju izbora. Međutim, kad žena poludi zbog ponašanja svog muža onda je bolje da joj se ne nađe na putu.

Upravo to se dogodilo jednom muškarcu. Na snimaku koji se proširio društvenim mrežama vidi se žena koja ulazi u dnevnu sobu dok na garnituri sedi njen suprug, sin i još jedan muškarac koji igraju igrice. Usledila je scena zbog koje se njen muž skamenio.  

Instagram-cristian_c0ntreras

 

Ona je dograbila uređaj i pred zgranutim suprugom i sinom počupala kablove i bacila ga iz sve snage na pod. To joj nije bilo dovoljno već je počela da ga gazi. U krupnom kadru je lice njenog supruga koji je šokiran i ne može da veruje šta se događa, pa u jednom trenutku samo rukom pokriva usta. 

Međutim, to nije kraj. Nako lomljavine i kršenja usledilo je nešto čemu se niko pa ni njen muž nije nadao. Ona ulazi u sobu i unosi veliku kutiju. Unutra je bila nova, unapređena verzija igrice dok je njen suprug dodatno šokiran ovim njenim potezom.

On skače sa sofe i pritrčava ženi koju grli i ljubi, a zatim i sam gazi po starom uređaju koji mu zapravo više ni ne treba jer ima novi i bolji. 

 

Snimak je samo na Instagramu pregledan više od 670.000 puta, a usledili su brojni komentari.

- Ne postoji bolji način da se udate do da kupite ovakav poklon!

- Ovo je primer kako iz statusa devojke preći u status verenice.

- Znate li koja je procedura da se svi podaci prebace sa jednog na drugi uređaj, nikako nije trebalo to da uradi.

- Čak i da imam novi uređaj i dalje bih voleo da imam stari.

- Te igrice nisu nimalo jeftine, mogli su da povrate deo novca tako što bi prodale stare kao polovne.

- Ovo upravo gleda momak koji nikada nije imao nijednu vrstu igrica, a ova žena je upravo razlupala jednu iz čistog hira.

- Smešni su, mogli su to da prodaju.

- Očigledno imaju novca za razbacivanje.

- Ja bih tu ženu poslao u zatvor, uništavanje video igara je kriminal!

- Da je sačekala koji minut duže, reakcija muža ne bi bila nimalo ista! - bili su neki od komentara.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)