Ispovesti

POSLE 11 GODINA BRAKA SAZNALA JE ŠOKANTNU ISTINU O SUPRUGU: Stigla joj je pošta od njegove bivše, a onda je klupko počelo da se odmotava

Ova žena osetila je na sopstvenoj koži kako izgleda kada vam se partner upetlja u laži.

22.10.2023 22:00

POSLE 11 GODINA BRAKA SAZNALA JE ŠOKANTNU ISTINU O SUPRUGU: Stigla joj je pošta od njegove bivše, a onda je klupko počelo da se odmotava
shutterstock.com

Godine braka nisu presudne za opstanak bračne zajednice. Možda zvuči nezrelo da ljudi u pedesetim i dalje lažu i obmanjuju partnera, ali u praksi se to više puta dokazalo kao tačno. Jedna žena od 55 godina je već 11 godina u braku sa suprugom kome je 57 godina i tek nedavno otkrila je brojne njegove tajne.

- I meni i njemu je ovo drugi brak. Upoznali smo se sredinom četrdesetih, što znači da nismo bili nimalo mladi i mogli smo da donosimo racionalne odluke. Kada sam ga upoznala imao je 46 godina i rekla bih da su to zaista zrele godine. Još prilikom zabavljanja njegove priče bile su čudne. Recimo kada bi mnogo kasnio na sastanak ili kada se uopšte ne bi pojavio imao bi bizarna objašnjenja. Govorio je kako je pomagao slučajnom prolazniku da pokrene pokvareni auto, zvao je i čekao šlep službu sa komšijom, ili je spašavao mačku koju je povredio automobil na putu. Praštala bih mu iako mi nikad nije bilo jasno da li je to bila laž ili istina - započinje ispovest ova žena za San.

Shutterstock

Izgovori počeli još pre više od decenije

Laži ovog čoveka su vremenom postajale sve veće i veće. Često je umeo da se našali na račun toga da ima drugu ženu i porodicu i da mu je, navodno, zbog toga teško da sve postigne.

- Verujem da nikada nije imao drugu ženu pored mene, inače to ne bi pričao na sav glas, ali pošta koja je stigla iz susednog grada me je zapanjila. Bivša žena ga je tužila za neplaćenu alimentaciju za čak troje dece. Ne mogu da verujem da mi za 11 godina braka nikada nije pomenuo da ima ne jedno, već troje dece. Takođe je vadio papirologiju zbog godina staža i shvatila sam da on nikada nije radio kao policajac, kako je oduvek pričao. Bila sam zapanjena! Kad sam se suočila sa njim sve je preokrenuo na šalu, ali ja žudim da saznam istinu. Takođe ne znam mogu li da mu verujem posle svega, ne znam šta je istina, a šta laž od celog našeg braka - zavapila je ova žena.

shutterstock.com

Žena na sredini pedestih više ne zna može li da mu veruje

Komentari podrške su odmah pristigli.

- Strašno je da sredinom šeste decenije i posle decenije braka saznate da vaš suprug ima troje dece i da vas je bez razloga lagao po pitanju posla, sam Bog zna šta je još sakrio.

- Meni sada te priče o duploj porodici tek imaju smisla!

- Suočite se ponovo sa njim, birajte kada znate da ima vremena i kada ne može da vas slaže, ne libite se da zajedno odete kod savetnika za brak, pitanje je da li posle svega vaš odnos može uspeti, previše je tu tajni.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)