Brak i veze

POSUO JE POD LATICAMA RUŽA, SPUSTIO ROLETNE I SKINUO ODEĆU: Hteo je da iznenadi suprugu za godišnjicu braka, a onda je ona ušla i napravila haos (FOTO+VIDEO)

Evo šta se dešava kada se muškarac koji inače nije romantičan potrudi da to bude.

18.10.2023 19:01

POSUO JE POD LATICAMA RUŽA, SPUSTIO ROLETNE I SKINUO ODEĆU: Hteo je da iznenadi suprugu za godišnjicu braka, a onda je ona ušla i napravila haos (FOTO+VIDEO)
Instagram-virgoteamm

Muškarci po pravilu nisu preterano romantični, zato misle da je svaki njihov pokušaj izazivanja salva emocija vredan pažnje. Međutim dame koje se naviknu na partnera koji nije romantičan ponekad mogu da pogrešno protumače neke njegove gestove. Jedan snimak izazvao je tako veliki broj komentara i postao je rado gledan i prosleđivan na društvenim mrežama. 

Snimak počinje muškarcem koji je rešio da se potrudi da bude romantičan, ali je pogrešno shvaćen. On je rešio da navodno čestita supruzi četvrtu godišnjicu braka i to na način svojstven muškarcima. Izgleda da je negde u prolazu ubrao crvene ruže, čije latice je brzinski počupao i posuo po podu spavaće sobe. Onda je navukao teške zavese kako bi sakrio prizor spavaće sobe od znatiželjnih komšijskih pogleda. Na kraju je uskočio u krevet, a garderobu je brzopotezno skinuo i pobacao po podu, prekrivši se prekrivačom preko glave. Mislio je da će latice ruža razbacane po podu, zatvorene zavese i činjenica da je tog dana godišnjica braka, biti dovaljan razlog da "odvuče" suprugu u krevet. Latice ruža su tu bile jedino zbog simbolike datuma kako bi dale neophodan dašak romantike. Pošto je pozvao suprugu, čekajući je uz ovakav prizor u krevetu, imao je i šta da vidi.

Žena je u žurbi ušla u sobu, videla muža za koga joj se činilo da spava, zatekla mračnu sobu gde su po podu bili ostaci cveća zajedno sa zgužvanom garderobom. Međutim poenta cele priče koja je trebalo da se završi strasnim vođenjem ljubavi je izostala. Ova žena je tako odmah donela usisivač kojim je brzo usisala latice mislivši da su slučajno unete u kuću. Onda je sklonila zavese, širom otvorila prozore i još mahala komšijama. Potom je uzela stvari sa poda žureći da ih sa ostalim vešom uključi da se peru. Njen suprug još nije stigao ni da proviri ispod prekrivača, kada je zatekao suprugu kako izlazi iz sobe, noseći usisivač i stvari na pranje. 

- Zabavljanje sa devicom izgleda ovako. Pokušao sam da iznenadim suprugu povodom četvrte godišnjce braka  - piše u opisu snimka.

 

 

Video je dobio veliki broj komentara, a samo na Instagramu prikupio je 117.000 sviđanja i izazvao salve smeha.

- Živa istina, device žele da sve bude svakog trenutka perfektno.

- Najrealniji snimak koji sam ikada video.

- Ovo bi tačno moja žena uradila, valjam se od smeha!

- Sve je tačno, device ne vole nered!

- Perfekcionizam te ponekad tera na lude stvari.

- Ovo je brak u pravom smislu reči.

- Muškarac ovo nikada pre nije uradio, zato se žena nije ni nadala.

- Bolje da se ne trudi da bude romantčan.

- Više bi ga cenila da se ponudio da usisa, umesto što je cveće posipao po podu.

- Može li neko da mi kaže koji znak je muškarac?

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Cemu komplikovanje

18.10.2023 20:47

A lepo je trebao da je jednostavno zaskoci dok pere sudove, pa onda ono, dva posla odjednom, iliti multitasking!