Brak i veze

LEPOTICA OTKRILA KAKO DA NAĐETE PARTNERA ZA BRAK: "Birala sam pogrešne muškarce, a onda sam čula jednu rečenicu koja mi je promenila život" (FOTO+VIDEO)

Influenserka dr Sara Al Madani je rešila da posluša savet najbolje prijateljice koja se nedavno udala, a to preporučuje svim damama.

06.10.2023 20:00

LEPOTICA OTKRILA KAKO DA NAĐETE PARTNERA ZA BRAK: "Birala sam pogrešne muškarce, a onda sam čula jednu rečenicu koja mi je promenila život" (FOTO+VIDEO)
Instagram-_ sara_almadani_

Dr Sara Al Madani (33) je jedna od šest dama šou programa “Prave domaćice iz Dubaija”. Sara je rođena i odrasla je u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a svoj prvi posao započela je sa 15 godina. Od tada je postala poznati govornik i inspiracija mladim ženama širom svoje zemlje, kao i sveta. Ovu damu egzotične lepote na Instagramu prati 828.000 ljudi koji su oduševljeni kako njenom lepotom, tako i njenim savetima. Neke od ljubavnih saveta podelila je nedavno u radijskoj emisiji, a snimak je naišao na 300.000 sviđanja samo na Instagramu i prosleđen je i na druge društvene mreže. 

- Skorije sam pričala sa svojom najboljom prijateljicom, koja je sada udata. Kako smo obe često prolazile kroz mnoge toksične veze, upitala sam je za savet po pitanju ljubavi. Ono što mi je rekla me je nateralo da se duboko zamislim. Bila sam kod nje na proslavi, ali ostala sam veoma tiha i zamišljena do kraja večeri. Dugo sam kod kuće razmišljla o onome šta mi je rekla, a to je bilo ovo: “Ne traži za brak muškarca koji će da bude oličenje žive vatre, traži onog koji će vatru da zna da obuzda i smiri.” To je bila fantastična izjava - objašnajva lepotica iz Arapskih Emirata.

Ona je istakla kako je i ona sama često birala pogrešne muškarce i da je shvatla da je njena greška upravo u tome.

- Svi mi želimo da se poigramo vatrom! Želimo muškarca koji će izazvati tu varnicu u nama, koja će izazvati ogroman plamen strasti. Međutim, svaki plamen ostavlja štetu za sobom. Vatra nije dobra ni za šta. Možda je interesantan samo taj osećaj da u vama nešto plamsa i treperi, bilo da su to leptirići u stomaku ili vatra u grudima. Sve mi hoćemo tog muškarca koji će rasplamsati vatru u nama, ali to se više puta u praksi pokazalo kao loše rešenje. Ženama zapravo ne treba muškarac koji će da pokrene varnicu i zapali vatru u njoj. Nama treba upravo onaj muškarac koji će znati da tu vatru u nama obuzda, da nas smiri. Onaj koji će biti naše utočište, naša sigurna luka i neko ko će uvek znati da ugasi prekomerni požar, neko zbog kog ćemo biti na sigurnom, a upravo to je dom. Sugurnost, mir i spokoj, ne “požar!” - objasnila je Al Madani.

 

Snimak na Instagramu dobio je na hiljade komentara pripadnica lepšeg pola.

- To je odličan savet, ali gde je tu vatra onda?

- Ovo je toliko tačno! Žene traže magični vatromet koji će im zasijati u mraku i obasjati celu okolinu svojim sjajem, ali zaboravljaju da taj prelepoi sjaj traje nepuna dva minuta, a onda sledi potpuna tama koja je još veća.

- Najbolje je naći nekoga ko je između “žive vatre” i “sigurne luke”.

- Ova rečenica je ocena zrelosti.

- Moj savet je da rizikujete i udate se za “Hodajuću vatru”, ko zna, možda on u braku postane i vaša “Sigurna luka”.

- Drugim rečima, nemojte se zadovoljite zlatom, nađite zlatni rudnik.

- Razmišljajte zrelo, poput ove prelepe žene!

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)