Brak i veze

USRED EMISIJE SE POSVAĐALE ZBOG DEČKA: Žene su vrištale jedna na drugu, voditelji nemo posmatrali haos koji je nastao (VIDEO)

Snimak je na TikToku sakupio 3, 2 miliona a opisuje situaciju koju su barem jednom doživele sve žene.

25.11.2023 13:02

USRED EMISIJE SE POSVAĐALE ZBOG DEČKA: Žene su vrištale jedna na drugu, voditelji nemo posmatrali haos koji je nastao (VIDEO)
Printscreen/https://www.tiktok.com/@literallylikesoiconic

Da li ste se nekad drugarici požalile na raskid i na ružno ponašanje svog partnera? Verovatno vam se barem jednom dogodilo da svašta napričate o njemu, u suzama je pozovete ili dođete kod nje kako bi podelile svoju bol. Drugarica kojoj je stalo bi vas podržala te bi vam jasno još jednom naglasila kako on nije čovek za vas i da se klonite njega jer narušava vaše mentalno zdravlje. I taman kad ste zajedno ustanovile da treba krenuti dalje i da ne možete očekivati da vam se vrati, niti izvini, po glavi motate scenario pomirenja ili eto njega na vašim vratima.

shutterstock.com

Devojke često koriste priliku da se izjadaju svojim drugaricama o bivšem momku

Ako ste odlučili da ga opet pomenete svojoj drugarici nemojte očekivati oduševljenje niti podršku, barem ne dok je ne ubedite da se pokajao i da je iskren. To su pokazale dve drugarice u snimku koji je postao viralan na društvenim mrežama dok su gostovale u jednoj emisiji. Budući da je tema bila bivši partner, jedna od njih dve je odlučila da kaže iskreno svojoj drugarici kako misli da njen bivši partner nije dobar za nju, međutim, dobila je odgovor koji nije očekivala.

- Kako ti znaš šta je dobro za mene- drala se njena drugarica.

- To je moje mišljenje- uzvratila joj je vrišteći i nadjačavajući je njena drugarica od koje je očigledno pre tražila savete, dok su voditelji šokirano gledali u njih.

Snimak je iskorišćen u cilju zabave da objasni kako izgleda "kada svojoj drugarici pomenete svog bivšeg momka". Objava je nesumnjivo zabavila i nasmejala sve na društvenim mrežama ali je pokrenula i diskusiju.

 

- Gledam ovo iznova i svaki put mi je zabavnije.

- Konačno sam video originalan video i sada ne mogu mirno da spavam.

- To je moje mišljenje!

- Ja kada argumentujem.

- Zašto je tišina toliko glasna?

- Ja sam ta drugarica- bili su neki od komentara.

Mnogi su se smejali ovom poznatom videu koji odavno kruži mrežama a koji po mnogima opisuje realnu situaciju među drugaricama ili sestrama. Neki su rekli kako bi voleli da imaju prijatelja poput ove gospođe i da je glas razuma uvek potreban, dok su drugi rekli kako vole da sami rešavaju ljubavne probleme i da ne vole da ih dele sa drugima.

Većina se složila da su i u ovoj spontanoj raspravi žene objasnile kako žene i drugarice zapravo funkcionišu i razmišljaju i da ponekad zarad dobrih odnosa ne treba mešati druge u konfliktne situacije koje imate sa partnerom.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)