Brak i veze

ZABAVLJALA SE NA ROĐENDANU, A KADA JE STIGLA TORTA SVI SU ZANEMELI: Devojka je uzela nož i krenula da je probada, "krv" se slivala na sve strane (VIDEO)

Slavljenica je poželela slatkiš inspirisana onim iz spota Tejlor Svift.

19.11.2023 09:53

ZABAVLJALA SE NA ROĐENDANU, A KADA JE STIGLA TORTA SVI SU ZANEMELI: Devojka je uzela nož i krenula da je probada, "krv" se slivala na sve strane (VIDEO)
Instagram-dulce_roma_16

Trend koji kruži internetom je onaj na kome žene koje se osećaju izdato ili na bilo koji način žele da se osvete partneru, poručuju tortu u obliku srca. Međutim, to nije obična torta, već sasvim specijalna. Prva koja je promovisala ovu verziju slatkiša je pevačica Tejlor Svift i to u svom spotu “Blenk spejs”. Naime upravo u tom spotu se Tejlor sveti partneru za koga sumnja da je vara, a samo jedan od načina je i ubadanje velikog noža u belu tortu od šlaga u obliku srca. Prilikom svakog uboda nožem iz ove torte teče čokolada, što bi trebalo da metaforički prikazuje srce nevernog muškarca koje želi da probode.

Jedan snimak postao je rado gledan na internetu i još rađe prosleđivan, a na njemu je slavljenica rođendana kojoj pristiže torta u obliku srca. Takođe je u pitanju bela torta ukrašena šlagom, dok devojka sa snimka drži i veliki kuhinjski nož. Svi u lokalu gde je slavlje očekuju kako će ova dama diskretno iseći parčiće torte, međutim, ona kreće da probada tortu iz koje počinje da curi crvena želatinasta tečnost, koja predstavlja krv.

Devojka se nije zaustavila na jednom udarcu nožem, već je nastavila da probada nedužnu tortu iz koje svaki put izlazi crvena tečnost. Mnogi su bili šokirani prizorom kome su bili očevici, dok je muškarac koji je bio u neposrednoj blizini ove devojke promenio sve boje u licu. Naime, on se prvo smeškao kada je stigla torta, dok je bio vidno iznenađen kada je devojka krenula da je probada nožem, a pošto je nastavila to da radi, moglo bi se reći da se osećao ugroženim za sopstveni život. On je primetno kolutao očima i nimalo mu nije bilo svejedno.

Snimak je sadržao i druge verzije slične torte, dok je u pozadini išla melodija Tejlor Svift i to numere “Blenk spejs”. Jedna poslastičarnica je čak iskoristila ovaj snimak da reklamira svoje usluge i to upravo ovim snimkom.

- Nešto sasvim novo, posebna verzija torte - nalazi se u opisu Instagram snimka poslastičarnice koja pravi torte “slomljenog i probodenog srca”.

Video je samo na Instagramu dobio 240.000 sviđanja, dok su komentari bili podeljeni.

- Kakav idiotski trend, jedva čekam da prekine.

- Naježila sam se još kad je ova žena uzela nož u ruke.

- Ma dajte ovo je kopija torte iz spota Tejlor Svift.

- Želim i ja svoju verziju ove torte.

- Odlična ideja, samo ja bih želela i fotografiju bivšeg preko cele torte i isključivo crveni fil da poteče.

- Odlično se setila!

Instagram-dulce_roma_16

Torta u obliku srca koja krvari

BONUS VIDEO:

Komentari (0)