Zanimljivosti

NARUČILA JE ROĐENDANSKU TORTU ZA DEČKA KOJU JE VIDELA NA FEJSBUKU, A KADA JE OTVORILA KUTIJU PRIPALA JOJ JE MUKA: "Platila sam 216 evra i vozila se dva sata da bih dobila OVO!" (FOTO+VIDEO)

Tiktokerka se razočarala kada je videla da je ono što je dobila izgledalo kao igrarija deteta od pet godina, ali to nije bilo sve!

21.09.2023 16:02

NARUČILA JE ROĐENDANSKU TORTU ZA DEČKA KOJU JE VIDELA NA FEJSBUKU, A KADA JE OTVORILA KUTIJU PRIPALA JOJ JE MUKA: "Platila sam 216 evra i vozila se dva sata da bih dobila OVO!" (FOTO+VIDEO)
tiktok-ellyvickere

Preporuke za torte koje ste dobili od nepouzdanih izvora su uvek sumnjive. Ukoliko se niste sami uverili u izgled i kvalitet poslastice za koju ste spremni da platite više stotina evra, najbolje je ne poručivati ih. Ponekad je bolje spremati domaću tortu ili se odlučiti za kupovinu one koja je svedenijeg izgleda, ali proverenog ukusa. 

Tiktokerka Ešli Viker, koju na ovoj društvenoj mreži prati 89.000 ljudi, je rešila da poruči impozantnu tortu povodom rođendana svog dečka. Budući da nije imala mnogo iskustva, na stranici o tortama na Fejsbuku je pitala za preporuku. Tako je došla do imena izvesne devojke koja navodno pravi predivne torte. Ešli ju je kontaktirala i upitala da li može da joj napravi tortu prekrivenu belim fondanom koja izgleda kao najobičnija kantica, ali ima posebnu simboliku. Naime momak ove Tiktokerke redovno kupuje proteinske praškove u ovakvim kanticama. Devojka koja se bavi izradom torti je potvrdila da može i stvar je bila rešena, sve dok torta nije bila gotova.

tiktok-ellyvickere

Malo je reći da je Ešli bila ljuta kada je videla tortu

- Ukoliko ova žena nije mogla da napravi ovu, naizgled veoma jednostavnu tortu, koju sam platila 216 evra, trebalo je jednostavno da me pozove i otkaže. Makar da mi uslika tortu i pita da li pristajem i takvu da je kupim, budući da nije ispala savršeno. Umesto toga, ova devojka se nije ni javila ni pojavila. Rekla je da je zauzeta, pa će njena mama da mi preda tortu. Vozila sam se sat vremena kolima do njene kuće, plus sat nazad. Njena mama mi je odgovorila da je bilo koje snimanje strogo zabranjeno, pa telefon nisam koristila. Žena je u vidnoj žurbi pričala telefonom, samo mi je predala tortu i zalupila mi je vrata pred nosem. Mogla sam samo da provirim kroz kutiju. Pretpostavljala sam da neće ispasti 100 posto onako kako sam želela, ali sam mislila da devojka zna šta radi, sve dok nisam došla kući - započinje svoju priču vidno uzbuđena Vikerova, a o tome je pisao i San.

Torta ne samo što je izgledala kao nedovršena i veoma amaterski, već je Ešli bila zapanjena količinom prljavštine koju je na torti zatekla.

- Kada sam izvadila tortu, malo je reći da sam bila zatečena. Izgledala je kao da ju je pravilo dete od pet godina. Povrh svega iz nje je izbijala neka pena, ne smem ni da pretpostavim šta je bilo unutra. Cela torta bila je umašćena rukama, kao da ju je neko vajao, svuda su bili otisci ruku. Vidna prljavština i braon mrlje bile su očigledne. Vrhunac cele priče bile su duge crne dlake koje su bile zalepljenje sa fondanom i izvirivale su iz torte. Bukvalno su iz nje virile crne dlake. Odmah sam zvala devojku da joj tortu vratim, a ona meni novac nazad, ali više se niko nije javio na taj broj. Ostavila sam i komentar na Fejsbuk grupi, ali administrator ga je izbrisao. Potrošila sam dva sata vremena u vožnji, platila 216 evra i mesec dana ugovarala detalje oko torte, a dobila sam ovo, zapanjena sam - pojadala se ona.

@ellyvickere Should i rock up to her house? Speak to her mum? What do i do?! This is like the #australiancakegate #cakegate #cakescam #scammed #cakesandcookiecreationsgoldcoast ♬ original sound - elly (vick-errr-eee)

Snimak “dlakave torte”na Tik-toku je pregledan više od 200.000 puta i dobio je na hiljade komentara.

- Ja da sam platila i vozila i zatekla takvu tortu, samo bih je izbacila kroz prozor automobila.

- Sve mogu da razumem, ali dlake po torti ne!

- Ovo čak nije ni moja torta, ali toliko sam se iznervirala da bih išla na adresu te žene i zahtevala novac nazad!

- Pošalji joj gomilu poruka, naravno pod uslovom da te ne blokira.

- Kao neko ko pravi torte, bilo bi me tako sramota da naplatim i uopšte isporučim nešto takvo.

- Sram da je bude!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)