Slatkiši

NARUČILA JE SPECIJALNU TORTU NA TRI SPRATA, ali kada je otvorila vrata kuriru usledio je šok! Nije mogla da veruje šta vidi, vrisnula je od očaja! (FOTO)

Ukoliko ste mislili da ste sve videli kada su torte u pitanju, prevarili ste se.

25.05.2023 17:01

NARUČILA JE SPECIJALNU TORTU NA TRI SPRATA, ali kada je otvorila vrata kuriru usledio je šok! Nije mogla da veruje šta vidi, vrisnula je od očaja! (FOTO)
shutterstock.com

Mnogi koji su se usudili da prave torte zaključili su da to nije nimalo lako. Koliko puta vam se desilo da sledite sve po receptu i opet kompletan utisak izostane? Tako je jedna žena sa Fejsbuka naručila tortu čiju je fotografiju i prosledila poslastičaru i upitala ga da li je moguće da se takva torta i isporuči. On je odgovorio potvrdno, a misleći da ne traži ništa nemoguće, žena je smatrala da je završila posao.

Torta koju je poželela je okruglog oblika na 3 sprata, a boje koje se vide na njoj su sve nijanse duge i smenjuju se od najsvetlije do najtamnije. Okrugli kolačići poput bombonica bili su posuti po obodima, a preko cele torte nalazila se ogromna mašna koja je bila svetloplave boje. Svo umeće bilo je u fondanu koji je trebalo da oponaša mašnu, ali i da dočara fantastične nijanse duginih boja. 

Facebook

Ovakvu tortu želela je devojka za svoj rođendan, ali je dobila nešto potpuno drugačije

Mlada žena je u dogovoreno vreme dočekala tortu, ali malo je reći da je doživela šok kada je otvorila vrata i primila dostavu. Toliko je bila zapanjena da je vrisnula, pa je morala javno da obznani šta je doživela. Brojni pratioci upitali su se zašto je uopšte platila tortu koja joj je stigla kada je videla da nije ni nalik onoj željenoj. 

Želela je jednu tortu, a dobila je nešto sasvim drugo. Isporučena torta čak nije bila na 3 sprata, tačnije spratove nije ni imala. Jedino što je bilo ispoštovano jeste oblik, budući da je bila okrugla. Takođe, mašna se nalazila na vrhu torte, ali ona nije bila ni izbliza originalnoj. Kao vrhunac, na njoj su umesto fondana bili papirni ubrusi kojim je očigledno pokušano da se naprave volumeni mašne. Raznobojni marcipan je totalno izostao, a torta je bila braonkaste boje, tako da je umesto rođendanske euforije usledilo veliko razočaranje.

Facebook

Torta koju je devojka dobila nije bila ni nalik originalu

Korisnici interneta imali su urnebesne komentare na fotografije koje je očajna mlada žena objavila. 

- Ne shvatam zašto ste platili tortu koju ste preuzeli, a videli ste da to nije to? -

- Ovo je nedopustivo, možete da ih tužite -

- Jedino poluprihvatljivo rešenje jeste da vam kažu da su vam nekim čudnim spletom okolnosti uručili pogrešnu tortu -

- Nadam se da se šalite! -

- Naručili ste profesionalnu kupovnu poslasticu, a dobili nečiji prvi pokušaj pravljenja torte -

- Meni dođe da zaplačem, a kamoli vama - ređale su se reakcije na mrežama. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)