Zanimljivosti

DEVOJČICA JE NESTRPLJIVO ČEKALA ROĐENDANSKU TORTU: U trenutku je sve pošlo naopako, a onda je i majka uradila nešto šokantno! (VIDEO)

To je trebalo da bude rođendan koji će jedna devojčica pamtiti i to je sigurno i dobila.

23.09.2023 11:14

DEVOJČICA JE NESTRPLJIVO ČEKALA ROĐENDANSKU TORTU: U trenutku je sve pošlo naopako, a onda je i majka uradila nešto šokantno! (VIDEO)
Tiktok

Proslave rođendana su događaji koje klinci željno iščekuju, ali i oni stariji jer znaju da zabave neće nedostajati. Roditelji se naravno, kao i svi drugi, trude da detetu upriliče svečanost kako dolikuje i da mu ona ostane u sećanju. Takve zabave podrazumevaju da sve što prati rođendan poput torte i dekoracije bude na najvišem nivou.

Mnogi roditelji ne žale novac kako bi deci obezbedili najlepšu tortu, koja je često sa motivima nekih njima omiljenih likova iz crtaća. Jedna mama se odlučila da priredi pravo iznenađenje svojoj trogodišnjoj ćerki za rođendan pa je sakrila šta se na vrhu nje nalazi do jednog trenutka. Dok se pred devojčicom iznosila interesantna torta, a ona i okupljeni su uživali otkrivajući njen konačni izgled princezine haljine, majka je pokušala da to uradi sa čašom ispod koje se ona nalazila.

Iako je to trebalo da bude za devojčicu jedan od najinteresantnijih trenutaka, stvari su krenule u pogrešnom smeru.

Printscreen/Tiktok/thecomedycentraluk

Devojčica je gledala šta se nazire ispod čaše, međutim oduševljenje je polako opadalo

Dok je sklanjala čašu iza koje se sakrivala lutka koja je trebalo da krasi tortu devojčice, majka je počela da se smeje jer lutka nije bila stabilna na torti što je rezultiralo padom igračke i upropašćavanjem kako torte tako i cele zabave.

Dok je devojčica pokušavala da shvati šta se dešava, prekrivajući rukama svoja usta, majka se bukvalno "skamenila" u jednom trenutku, a onda je pokušala da pobegne neprimetno. Gosti su shvatili da nije mogla da se suzdrži i da je to rezultiralo mokrim pantalonama zbog popuštanja bešike od smeha, pa su svi počeli da se smeju. Ona je pokazala mokre pantalone, što je kod njene porodice i prijatelja izazvalo nevericu ali i gromoglasan smeh. Snimak je na mreži sakupio 1,2 miliona sviđanja, a situacija je nasmejala korisnike mreže, dok su neki saosećali sa njenim blamom i nezgodnom situacijom u kojoj se našla. 

- Osećam se tako loše zbog ove devojke.

- Devojka koja nije mogla doći do daha, sam ja.

- Zbog ovoga se više ne smejem.

- Ovo je toliko stvarno. Mi žene znamo to.

- Ovo izgleda kao pakao na zabavi - bili su neki od komentara.

Snimak je nasmejao korisnike mreže širom sveta i većina se složila da je ovo zaista neprijatna situacija koja se mogla dogoditi svakome. Niko se nije osvrnuo na razočarano lice devojčice kojoj je zabava propala jer je svakako "šou" ukrala ova mlada žena.

Ovo nije usamljen slučaj, na Tiktok mreži kruže slični snimci sa nekim nezgodnim situacijama gde se dešavalo da slavljeniku padne sto i da se upropasti zabava ali i mnoge druge neprijatne situacije koje su autori tih sadržaja podelili sa širokom zajednicom a koje su sve nasmejale.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)