Roditeljstvo

DECA SU BILA VESELA A ONDA JE STIGLA ROĐENDANSKA TORTA: Maleni dečak se rasplakao zbog gesta starijeg brata jer je znao šta to znači! (VIDEO)

Pohvale su dobili i roditelji koji su dečake naučili pravim vrednostima.

04.09.2023 10:00

DECA SU BILA VESELA A ONDA JE STIGLA ROĐENDANSKA TORTA: Maleni dečak se rasplakao zbog gesta starijeg brata jer je znao šta to znači! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/laughhard__

Ljubav između braće često je puna izazova, nekad i takmičenja ali iskrenosti i istinskih emocija ne ne dostaje. Koliko može biti velika ljubav prema bratu pokazao jedan maleni dečak iz Brazila i to na svoj rođendan.

Iako je on kao slavljenik bio u centru pažnje simboličnim gestom stavio je do znanja da nije zaboravio na mlađeg brata. Ovaj snimak osvojio je internet a mnogi su imali reči hvale za roditelje malenih dečaka koji su naučeni da pokazuju ljubav prema bližnjima.

Pixabay.com

Deca na najiskreniji i najlepši način pokazuju da nekoga vole i to ne znaju da sakriju

 

Snimak rođendanskog slavlja u Brazilu gde dečak koji je bio slavljenik prilikom sečenja torte odlučio da pokaže svom mlađem bratu koliko ga voli. Naime, brazilska tradicija nalaže da se prvo parče torte daje osobi koja nam je najvažnija u životu, pa je slavljenik odlučio da iznenadi mlađeg brata.

Nakon što je torta isečena on je prvo parče dao mlađem bratu koji se rasplakao od sreće.

U dirljivoj sceni prave bratske ljubavi, stariji brat grli mlađeg pokazujući mu koliko ga voli, što je naišlo na pregršt pozitivnih komentara korisnika TikToka.

- Detinjstvo je najlepši period života. Taj deo moj života je bio toliko iskren..

- Videla sam ovaj snimak više puta i svaki put me natera na suze.

- Ovo je ljubav koja je svetu potrebna.

@laughhard__ Awwww this was so wholesome 🙏🏽🥹❤️ he was so happy this is true love and real love !! They will never grow apart #fyppppppppppppp #blowthisup #viraltiktok #rachapotes #mrpotee #whatwouldyouhavedone ♬ Someone You Loved - Lewis Capaldi

- Ovo me je slomilo. Činjenica da deca razumeju šta bi trebalo to nešto nekome da znači. Ovo je predivno.

- Vaši roditelji mogu da budu ponosni, naučili su svoju decu pravim vrednostima.

- Bratska ljubav- komentarisali su mnogi.

Emotivna scena je oduševila sve korisnike mreža koji su naglasili da ljubav između braće i sestra neraskidiva za ceo život. Oni su nam više od bliskih krvnih srodnika, već najčešće i najbolji prijatelji za ceo život.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)