Roditeljstvo

DEVOJČICA JE OTVORILA VRATA I OSTALA ZAPANJENA: Briznula je u plač ne verujući sopstvenim očima dok su roditelji nemo gledali! (VIDEO)

Suze je ubrzo zamenilo ushićenje a pored nje srećna su bila i njena braća koja nisu pokazivala ni trunku ljubomore prema sestrici.

31.08.2023 11:00

DEVOJČICA JE OTVORILA VRATA I OSTALA ZAPANJENA: Briznula je u plač ne verujući sopstvenim očima dok su roditelji nemo gledali! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/laurenwright1121

Svaki roditelj želi da usreći svoje dete. Kako ističu psiholozi, ljubav i podrška roditelja je osnovni uslov za srećno dete i to ostaje kao pečat u njegovom životu i kad odraste.

Loren Vrajt je mama jedne devojčice i dva dečaka jedna je od onih mama koja ne žali vreme i novac da usreći svoju decu. Ona je zajedno sa njihovim ocem priredila iznenađenje za njihovu ćerku. Plavokosa devojčica nije ni slutila šta se dešava sve dok je roditelji nisu doveli do vrata njene sobe. Kad je otvorila vrata ona je zanemela od iznenađenja. 

Printscreen/TikTok/laurenwright1121

Ovakvom iznenađenju se devojčica nije nadala

 

Kako se vidi na snimku koji je Loren objavila na Tik Toku devojčica je šokirano gledala u svoju potpuno preuređenu sobu ne verujući sopstvenim očima. Soba je bila sređena baš po njenom ukusu od poda do plafona u nežnim ružičastim tonovima i svetlucavim detaljima uključujući i zidove. Nakon prvobitnog šoka devojčica je zaplakala od sreće oduševljena izgledom svog kutka.  

- Toliko mi se sviđa! Lepo ću se osećati ovde! Nikada se više neću plašiti!- čuje se kako na snimku govori dete. Da bi rešili njen strah od mraka roditelji su joj napravili posebno osvetljenje, a zidovi su diskretno svetlucali čak i kad u sobi zavlada mrak. 

Ovaj post izazvao je oduševljenje i brojne komentare na mrežama.

- Jaooo kakav zid! Fantastično!

- Zidovi su sjajni! Imam 30 godina i želim ovo isto.

- Braća su pružila podršku, svaka čast. 

- Njena braća su čini mi se više uzbuđena od nje u želji da joj pokažu novu sobu. 

- Kako je slatka devojčiva. Svaka mala dama zaslužuje da se oseća posebno. Tata i mama uradili ste odličan posao, svaka čast - bili su neki od komentara.

Zadovoljni su bili i roditelji plavokose devojčice koji su rekli da se njihov trud isplatio kad su videli iznenađeno i oduševljeno lice svoje kćeri. 

Devojčicina braća su pokupila najviše simpatija jer su poput sestre bili srećni i ushićeni zbog radosti koju su priredili njihovi roditelji ne pokazujući ni trunku ljubomore prema sestri. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)