Roditeljstvo

MAMA JE VRISNULA KAD JE UGLEDALA ĆERKU: Devojčica nije ni slutila kakav je problem napravila sa svojom novom frizurom! (VIDEO)

Malena je pokušala sama da reši problem ali je shvatila da to boli pa je pomoć tražila od majke.

23.08.2023 16:00

MAMA JE VRISNULA KAD JE UGLEDALA ĆERKU: Devojčica nije ni slutila kakav je problem napravila sa svojom novom frizurom! (VIDEO)
Printscreen/www.tiktok.com/babydolllllllll1

Dečije igre često nisu tako bezazlene. Mališanima će sve i svašta pasti na pamet. U to se uverila jedna mama kad se njen ćerkica pojavila pred njom sa novom frizurom.

Majka je vrisnula od šoka kad je ugledala novu frizuru svoje devojčice. Međutim, malena je mami objasnila da joj se ova frizura baš dopada, ne sluteći kakav problem je napravila sebi u kosu uplela čičak. 

Printscreen/TikTok/babydolllllllll1

Devojčica je potpuno šokirala majku kada se pojavila sa neobičnom frizurom

 

Čičak je korov koji raste pored puta, na livadama i po parkovima a kad se jednom upetlja u kosu teško ga je ukloniti. Očajna majka postavila je na Tik Toku snimak svoje ćerke koja je sama sebu uplela čičak u vlasi potpuno oduševljena novom fruzurom. 

kako je objasnila devojčica je u parku pronašla čičak, dopao joj se pa je rešila da ga iskoristi kao ukras za kosu. 

- Mislim da se njoj dopala frizura, ali kad je pokušala je da skloni jedan čičak shvatila je koliko je to boli. Tek tada je došla kod mene i tražila da joj čičak izvadim iz kose - napisala je mama. 

Usledili su brojni komentari na njen post.

- O Bože. Osećam bol na samu pomisao da ovo skidam sa kose. 

- Deca su toliko slatka, često ni sama ne znaju u šta se upuštaju. 

 

@babydolllllllll1

So Cute 🤣🤣🤣🔝 . . Cute post 😻 💕#cutebaby #5minutefails #funny #funnyvideo #babyfever #babylove ♬ original sound - Baby doll 1

 

- Vaša ćerka ima umetnički dar, pogledajte kako je to lepo rasporedila po kosi. 

- Radila sam ovo kada sam bila njenih godina. Sećam se da je moja jadna dadilja plakala kad je trebalo to da mi izvadi iz kose - bili su neki od komentara.

Većina se prisetila detinjstva i koliko su traumatično prihvatali problem koji je njihovoj kosi stvarao čičak. Neke je nasmejala izjava dvojčice koja u snimku koja kaže kako se njoj to "sviđa" i da ih je našla na travi. Ipak, oni koji su nekada imali čičak u kosi dobro znaju koliko je teško i bolno izvaditi ih kad se umrse u vlasi, pa je često šišanje jedini način da se otarase čička. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)