Roditeljstvo

IZAŠAO JE IZ ZATVORA NAKON 8 GODINA I KRENUO KA PRODAVNICI GDE MU RADI SIN: Zbog scene koja je usledila svi su prolili suze (VIDEO)

Emocije su bile prisutne u vazduhu.

20.08.2023 17:00

IZAŠAO JE IZ ZATVORA NAKON 8 GODINA I KRENUO KA PRODAVNICI GDE MU RADI SIN: Zbog scene koja je usledila svi su prolili suze (VIDEO)
Printscreen/TikTok/nino_5m

Odrastati uz rodtelja je najveći blagoslov, međutim, mnogi su zbog različitih okolnosti uskraćeni za to. Kako je to biti ponovo u blizini svojih i smognuti snage da nakon rigoroznog života, provedenog u zatvoru ponovo bude oči u oči sa porodicom pokazao je jedan Tiktoker. Budući da on nije boravio pored svojih najmilijih čak 8 godina i 4 meseca odlučio je da im pripremi pravo iznenađenje posetivši prvo najstarijeg sina koji radi u jednoj prodavnici u tržnom centru. U snimku, koji je postao viralan na TikTok mreži, vidi se otac kako smirenim korakom, ali vidno uzbuđen korača ka radnom mestu svog sina, kako bi ga iznenadio time da je konačno na slobodi.

Printscreen/TikTok/nino_5m

Otac je odlučio da poseti sina na poslu i iznenadi ga

Otac je ušetao neprimetno u radnju za prodaju naočara i razgledao modele kao da je redovna mušterija i kao da je u potrazi za jednim dobrim aksesoarom, dok su ga prijateji sa strane snimali. Međutim, kada se njegov sin pojavio za pultom, jer su ga pozvale koleginice, otac je prišao bliže. Mladić je netremice gledao u oca, osmehujući se ne verujući očima da je on napokon na slobodi i tu pored njega. Pošto je bio "nepomičan" neko vreme, napokon se trgao i krenuo ocu u zagrljaj.

Mladi prodavac naočara je u jednom zagrljaju pokazao koliko mu je otac nedostajao ne ispuštajući ga neko vreme iz ruku, a onda ga je ponovo zagrlio. Emotivna scena je dirnula sve, a sin je pokušavao osmehom da prikrije suze koje su se pojavile na licu. Prisutni su snimali emotivnu scenu a na licima se videlo koliko im je drago da je porodica ponovo na okupu. Otac mu je uputio nekoliko reči dok se čuje u pozadini kako, dok briše suze, uz osmeh momak kaže "znam, već sam to uradio"

- Mislim da ovo dete nije znalo šta da radi ili kako da reaguje.

- Tata ima taj zatvorski hod. Mislio sam da će otići da se potuče sa nekim.

- Toliko se trudio da ne zaplače pred mladim damama.

- Toliko emotivno, preslatko

- Novi počeci - komentarisali su korisnici mreže.

Emotivni snimak je dirnuo mnoge korisnike mreže, a u drugoj objavi na ovoj mreži otac je pokazao kako je iznenadio još dva mlađa sina koja su takođe emotivno dočekala njegov izlazak iz zatvora. Ljudi su mu poručili da nikada nije kasno za novi početak i da život donosi mnoge lekcije koje nas čine hrabrijima i jačima. 

Drugi su mu poručili da je porodica najvažnija na svetu kao i prijatelji, te da sve ostalo "dođe i prođe" a da to treba čuvati i biti zahvalan Bogu svaki dan.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Cika Steva

21.08.2023 05:40

Fin gospodin i emotivan sigurno cim je bio 8 godina u zatvoru....