Roditeljstvo REKLI SU MU DA JE MOZAK NJEGOVOG SINA MRTAV i da moraju da ga isključe s aparata! Otac to nije hteo da prihvati: Uzeo je pištolj i sa suzama u očima uleteo u bolnicu! (VIDEO) 10:22
Zanimljivosti MILOŠ BIKOVIĆ OBJAVIO FOTOGRAFIJU PORED BAZENA: Komentari ne prestaju da se nižu, žene izgubile glavu JER NIJE SAM! (FOTO) 16:47
Zanimljivosti SIN SLAVNOG GLUMCA BIO 7 GODINA U ZATVORU, A NJEGOVA SLIČNOST S OCEM ŠOKIRA: Kao braća su, a NJENA podrška ga je spasila 05:21
Zanimljivosti GLUMAC PUSTIO SINA DA UPLOVI U GLUMAČKE VODE: Sa 16 godina pravi je lepotan - otac imao da mu poruči samo jedno! (FOTO) 13:35
Zanimljivosti SIN SLAVNOG GLUMCA ZBUNIO FANOVE: Kao da je klon svog oca iz mlađih dana, sličnost je šokantna! (FOTO) 18:20
Roditeljstvo OTAC PREDRAG POPOVIĆ OBJASNIO KAKO BI RODITELJI TREBALO DA SE ŠTITE: Dete uvek mora da poštuje majku! (VIDEO) 12:18
Roditeljstvo OSTAO JE SAM SA SINOM I POKUŠAO DA GA ZABAVI: Ono čega se dosetio ovaj tata bila je prava magija! (FOTO+VIDEO) 15:00
Ispovesti POSLE 11 GODINA SAZNAO JE ISTINU O SINU: Partnerka ga je lagala, istina je bila mnogo gora nego što je sumnjao! 21:00
Zanimljivosti EMOTIVAN SNIMAK KOJI JE RASPLAKAO SVE NA MREŽAMA: Vremešni dekica nije mogao da sakrije suze kad je ugledao njega! (VIDEO) 19:01
Zanimljivosti "KADA JE GAGA ODLAZIO MISLIO SAM DA ĆE MI SRCE PREPUĆI": Ljubiša Samardžić nikada nije preboleo smrt sina, ova dama ga je trgla iz ponora (FOTO) 11:02
Roditeljstvo IZAŠAO JE IZ ZATVORA NAKON 8 GODINA I KRENUO KA PRODAVNICI GDE MU RADI SIN: Zbog scene koja je usledila svi su prolili suze (VIDEO) 15:00