Zanimljivosti

MILOŠ BIKOVIĆ OBJAVIO FOTOGRAFIJU PORED BAZENA: Komentari ne prestaju da se nižu, žene izgubile glavu JER NIJE SAM! (FOTO)

Jedan od naših najuspešnijih mladih glumaca privukao je veliku pažnju najnovijom objavom na Instagramu, a posebno je oduševio pripadnice nežnijeg pola.

20.10.2024 16:47

MILOŠ BIKOVIĆ OBJAVIO FOTOGRAFIJU PORED BAZENA: Komentari ne prestaju da se nižu, žene izgubile glavu JER NIJE SAM! (FOTO)
Antonio Ahel/ATAImages

Glumac Miloš Biković važi za jednog od traženijih i popularnijih glumaca, kako na našim prostorima tako i širom sveta, a pogotovo na području Rusije. Na nesreću velikog dela dama on je godinama u skladnoj vezi sa advokaticom Ivanom Malić koja mu je podarila sina Vasilija. Budući da je danas u Rusiji Dan očeva, Miloš je postavio specijalnu fotografiju na svom Instagramu.

Glumac na fotografiji leži pored bazena obnažen u gornjem delu tela, dok se u pozadini vidi zalazak sunca. U rukama visoko iznad glave atraktivni glumac drži sina koji je samo u pelenama. Najverovatnije je ovaj trenutak ljubavi oca i sina zabeležila Miloševa izabranica Ivana. Mališan od devet meseci je već podosta odrastao u odnosu na njegove prethodne objave, a njegov tata je podelio na mrežama ovaj emotivni trenutak.

- Srećan dan očeva! Danas se u Rusiji obeležava Dan očeva. (Ovaj dole na slici je otac ovom gore.) - dodao je duhoviti Miloš.

Za svega dvadesetak minuta usledilo je 12.000 sviđanja, dok su se reakcije ređale.

- Vau, kakve butkice slatke (kod ovog gore) Uživajte i volite se!

- Kakva slatka guza i butkice... joooj nema na svetu ništa lepše od bebinih nogica i ručica.

- Neka ga Bog čuva i nek mu da zdravlje i sreću.

- Bravo, ćale, dođi na trening.

- Najlepši otac na svetu!

Podsetimo, Miloš i Ivana žive na relaciji Srbija-Rusija u zavisnosti od rasporeda glumčevog snimanja. Ivana se u potpunosti prilagodila Miloševom načinu života, te ga sa sinom prati na svim važnim projektima.

Antonio Ahel/ATAImages

Miloš Biković sa partnerkom Ivanom Malić

Dosad nismo imali prilike da saznamo da li je brak među njima zvanično sklopljen, ali da je Ivana glumčeva velika ljubav to je i više nego očigledno. Nikoga ne bi čudilo da su se i venčali do sada, ali da taj momenat čuvaju samo za sebe, u tajnosti. Miloš ide iz projekta u projekat, te je moguće da je nedostatak vremena jedan od razloga zašto dosad nije bilo svadbenog veselja, a sada su im, kako i vidimo, "ruke pune posla" zbog sina Vasilija.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)