Zanimljivosti

LEGENDARNI GLUMAC OTKRIO SVE O POVREDI POLNOG ORGANA: "Tri žene su bockale i pipkale moj penis", to mu je najveća trauma

On je prošle godine u 83. godini dobio sina, a nedavno je okončao vezu sa majkom svog najmlađeg deteta.

18.10.2024 15:10

LEGENDARNI GLUMAC OTKRIO SVE O POVREDI POLNOG ORGANA: "Tri žene su bockale i pipkale moj penis", to mu je najveća trauma
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Legendarni glumac Al Paćino (84) nedavno je objavio memoare po imenom "Soni boj" (Sonny Boy) u kojima je po prvi put progovorio, o mnogim za javnost, nepoznatim detaljima iz svog života. On je opisao kako je povredio penis, a ovaj događaj je opisao kao najveću traumu koju je doživeo u životu.

Nesreća se dogodila kada je imao 10 godina i živeo u Južnom Bronksu.

- Hodao sam po tankoj, gvozdenoj ogradi koja je bila mokra od kiše koja je padala celo jutro. Naravno, okliznuo sam se i pao, a gvozdena šipka me je udarila direktno između mojih nogu. Užasno je bolelo, nisam mogao da se ispravim, hteo sam da jaučem od bolova. Srećom, tu se prolazio jedan stariji gospodin koji me je zgrabio i odveo kod moje tetke koja je živela u blizini i koja je uplašena odmah pozvala lekara - počeo je svoju ispovest Paćino.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alpacino (@alpacino40)

Osim bola koji ga je razdirao seća se ogromnog stida.

Ležao sam na krevetu potpuno spuštenih pantalona oko članaka dok su tri najvažnije žene u mom životu - moja majka, moja tetka i moja baka - polupanično bockale i pipkale moj penisPomislio sam, Bože, molim te, uzmi me sada! One su nešto međusobno šaputale dok su proveravale moj povređeni penis. Taj događaj, bol i stid su ostali moja trauma do danas - napisao je on, a prenosi Page Six. 

On je za sebe rekao da je mačka sa devet života i da je više nego jednom izbegao smrt. On je u memoarima opisao kako je njegova majka pokušala samoubistvo, pisao je o nestašlucima koje je pravio kao dete po Njujorku. Paćino je priznao da je u jednom trenutku čak i bankrotirao iako je zarađivao ogroman novac snimajući filmove za koje je dobio brojne nagrade uključujući i Oskara.

Govoreći za People Paćino je otkrio da je memoare napisao zato što je smatrao da je došlo vreme za to.

- Bližim se 85. godini. Kad dođete u moje godine i shvatite da starite, jasno vam je zašto je vreme da sumirate život - zaključio je slavni glumac.

Inače, Paćino je prošle godine dobio četvrto dete, sina Ramona, i to sa 54 godine mlađom partnerkom Nur Alfala. Nije bio siguran da je dete njegove pa je tražio DNK test koji je pokazao da je mališan zaista njegov sin. 

Legendarni glumac je nedavno objavio da se rastao od majke svoj najmlađeg sina, a ona ga je zapravo ostavila zbog stendap komičara Bila Mara.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)