Zanimljivosti

AL PAĆINO DOBIO SINA S 83 GODINE, S 14 MESECI JE PLJUNUTI OTAC: 54 godine mlađa mama ga nosi u naručju, svi se čude ovom

Evo kako izgleda bebac o čijem dolasku na svet su brujali mediji.

07.08.2024 16:07

AL PAĆINO DOBIO SINA S 83 GODINE, S 14 MESECI JE PLJUNUTI OTAC: 54 godine mlađa mama ga nosi u naručju, svi se čude ovom
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Al Paćino i njegova partnerka Nur Alfalah, koja je kqako svi već znamo, 54 godine mlađa od njega, dočekali su sina Ramona dok je Paćino bio u 84. godini života. Ovaj događaj je posebno zanimljiv jer je Roman čak 33 godine mlađi od svoje najstarije polusestre Džulije, koja je ćerka Al Paćina iz prethodnih veza. Sad smo videli kako beba Ramon izgleda i svi misle samo jedno – pljunuti je otac!

Nur je nedavno, po prvi put od porođaja, javnosti predstavila sina Romana, koji sada ima 14 meseci. Paparaco fotografije su nastale dok su ona i Roman šetali ulicama Los Anđelesa. Paćino nije bio prisutan tokom te šetnje, ali su Nur pravile društvo njene sestre, koje su bile uz nju.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nur Alfalah sa sinom Ramonom

Nur Alfalah, koja je ranije bila u vezi sa 81-godišnjim Mikom Džegerom iz legendarne grupe "The Rolling Stones", takođe je poznata u filmskoj industriji kao producent. Produkovala je nekoliko filmova u kojima igra Al Paćino, uključujući naslove kao što su "Little Death” (Mala smrt) i "Brosa Nostra".

Ova veza, koja je započeta negde u aprilu 2022. godine, izazvala je veliko interesovanje medija zbog značajne razlike u godinama između njih dvoje.

 

Prošle godine su se pojavile spekulacije u medijima koje su tvrdile da Al Paćino možda nije biološki otac malog Romana, iako takve tvrdnje nisu bile potvrđene. U svakom slučaju, odnos između Al Paćina i Nur, kao i dolazak njihovog sina, predstavljaju značajan trenutak u njihovim životima i nastavljaju da privlače pažnju javnosti.

 

S tim što, kako se nama bar čini, njih to uopšte ne tangira.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)