Roditeljstvo

ON IMA 26, ONA 63, A ZAJEDNO SU OD NJEGOVE PETNAESTE: Sad dobijaju bebu i svetu otkrivaju OVO

Par koji je neprestano na meti kritika.

08.07.2024 16:51

ON IMA 26, ONA 63, A ZAJEDNO SU OD NJEGOVE PETNAESTE: Sad dobijaju bebu i svetu otkrivaju OVO
Printscreen/Instagram/oliver6060

Šeril Mekgregor (63) čeka bebu sa svojim mužem Kuranom Mekejnom (26). Među njima je razlika 37 godina i mnogi korisnici društvenih mreža su u šoku nakon videa koji je podeljen. Oni su pred prijateljima otkrili pol i bili presrećni kada su saznali da čekaju devojčicu.

Da podsetimo, oni su se upoznali kada je muškarac imao samo 15 godina i dok je radio u restoranu brze hrane. Danas, oni su par koji je popularan na društvenim mrežama, a kada su objavili da čekaju bebu mnogima su samo crne misli prošle kroz glavu. Nakon tri godine braka, par čeka devojčicu što je i potvrdio objavljivanjem videa na TikToku. Naime, vidi se kako stoje napolju, a onda se oko njih razlete roze komfete što ukazuje da im stiže mala devojčica. Video je osvanuo i na mrežama, a mnogi nisu podelili radost sa njima.

- Nadam se da je ovo šala.

- Bebi je potrebna šansa za borbu.

- Dobra ideja da joj mama bude živa još 10 godina.

- Strahota jedna - pisali su korisnici društvenih mreža i na najsurovije načine vređali buduću mamu.
 

Od venčanja, par je otvoreno govorio o svojoj želji da osnuje sopstvenu porodicu - uprkos tome što Šeril već ima sedmoro dece koju je dobila sa 30 i 40 godina. Oni su u maju objavili da će dobiti bebu preko surogat mame. Takođe, njima ne smeta razlika u godinama, a Kuranu pogotovo ne smeta to što njegova partnerka mora da vadi zube pred njim da bi jela. 


Ovaj video je još jednom pokazao da kada je ljubav jaka sa sobom može da iznese i mnogobrojne prepreke, te da par može biti srećan.
 

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Toliko

08.07.2024 18:25

Bas prava babuskera.