Roditeljstvo

VIDEO KOJI TOPI SVA SRCA: Baka prvi put upoznaje praunuku i njena reakcija će i vas rasplakati!

Baki su unuci priredili pravo iznenađenje.

14.06.2024 16:42

VIDEO KOJI TOPI SVA SRCA: Baka prvi put upoznaje praunuku i njena reakcija će i vas rasplakati!
Printscreen/TikTok/thelifeoflauren

Dolazak bebe u porodicu je nešto čemu se svi raduju, a upoznavanje sa bebom je posebno emotivno za starije članove poput deda i baba. Iznenađenje je veće kada ne znaju tačan datum kada će se to dogoditi pa beba iznenadi sve. To je dokazala i jedna prabaka koja je ostala zatečena vešću da je dobila praunuku. Nekoliko dana nakon porođaja, njena unuka Lauren Kurtiš odlučila je da sa suprugom priredi svojoj nani iznenađenje pa su je tako sa bebom u korpi, posetili, a ona je vrlo emotivno doživela susret.

- Jao nee....nemojte mi reći. Kada? Kada se ovo dogodilo? Ne mogu da verujem - čuje se kako govori baka drhtavim glasom.

Beba je ležala prekoputa nje dok ju je vremešna starica uzbuđeno posmatrala držeći ruke na kolenima, blagoslovivši je.

@thelifeoflauren

Surprsing Nanny with her new great granddaughter 👶💖 Disclaimer: This content is exclusively managed by Caters News. To license or use in a commercial player please contact licensing@catersnews.com or call +44 121 616 1100 / +1 646 380 1615

♬ These Memories - Hollow Coves

Lauren je svojoj baki objasnila da je beba rođena pre tri dana, dok je starica pokušavala da izračuna kada se to desilo, orijentišući se po tadašnjem danu.

Snimak je privukao pažnju na TikToku a ljudi su priznali kako je ovo nešto najemotivnije što su skoro videli.

- Krug života me rastužuje...ona je jednom bila isto tako mala.

- Razmišljam i ona je bila nečija praunuka...ona je toliko slatka.

- Ovo je toliko lepo...volela bih da je moja nana tu da vidi moju decu. 

- Ovo je neprocenjivo, srećna si što imaš pored sebe baku još uvek. Stvaranje divnih memorija - bili su neki od komentara.

Mnogi su se raspitivali koliko baka ima godina, a Lauren je rekla da ima 96 godina i da su srećni što je svakodnevno viđaju i što je tu sa njima.

@thelifeoflauren

96 years between them, almost a whole century 🥰 Great grandmother and great granddaughter 🩷 ♬ original sound - The Carlins

Mnogi su priznali kako često plaču zbog ovakvih situacija na ovoj aplikaciji, pa da je i ovaj emotivni susret mnogima izmamio po koju suzu.

U drugom snimku unuka je podelila trenutak dok baka u naručju drži bebu i kako razgovara sa njom poručujući joj da će joj kupiti zlatni prsten.

- Oni se neće sećati ovih momenata. Isuviše su mali. Ali ja hoću - zaključuje mlada mama u objavi.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)