Roditeljstvo

OVO JE NEŠTO NAJSLAĐE ŠTO ĆETE VIDETI DANAS: Uspavljuje životinje kao bebe, a one su se prepustile njenoj uspavanki

Mnogi od nas nemaju strpljenja za jednog ljubimca, a ona brine o nekoliko njih.

12.06.2024 18:55

OVO JE NEŠTO NAJSLAĐE ŠTO ĆETE VIDETI DANAS: Uspavljuje životinje kao bebe, a one su se prepustile njenoj uspavanki
Printscreen/TikTok/pinschers_sophia7

Deca su možda najveći ljubitelji životinja, a to dokazuje i jedna mala devojčica koja brine o malom čoporu malih pasa. Iako bi mnogima od nas bilo mrsko da se bave jednim psom, ona strpljivo pazi na nekoliko njih i to istovremeno. Preslatka devojčica u videu koji je sakupio 1,5 miliona u improvizovanim ljuljaškama uspavljuje male pse, sedeći pored njih i pevajući im neku uspavanku na španskom jeziku.

Psi spavaju čvrstim snom potpuno bezbrižno, dok neke od njih vlasnica čuva u naručju, a druge strpljivo ljulja. U drugom kadru koji se vidi u snimku, ona zajedno sa njima leži u krevetu, dok im peva neku pesmu zbog koje deluju kao hipnotisani. Ipak, mali psi svojim reakcijama pokazuju da uživaju u njenom društvu i da im u potpunosti prija ljubav i briga koju im najmlađa vlasnica pruža.

Devojčica peva kao da je niko ne vidi, dok osam malih kuca leži pored nje poput bebica i prepuštaju se zadovoljstvu i potpunom miru koji ih okružuje.

Emotivan video bezrezrvne ljubavi između deteta i životinja, obišao je društvene mreže, a ljudi su bili oduševljeni ovom slikom.

- Kakva ljubav...dragi Bože..

- Želim da živim sa njima..

- Buduća veterinarka. Predivno!

- Ona ih smiruje - bili su neki od komentara.

Sofiju, kako se devojčica zove, inače na TikToku prati skoro 440 000 ljudi. Na profilnoj fotografiji je ona sa svojom majkom i ljubimcima i pretpostavlja se da njeni roditelji uređuju ovaj profil uživajući dok gledaju predivne emotivne trenutke svoje ćerke sa njihovim ljubimcima.

Sofijino detinjstvo je ispunjeno igrom sa ovim ljubimcima i provođenjem skoro čitavog dana zajedno. U snimcima koje objavljuju njeni roditelji, Sofija se igra sa njima umesto sa lutkama i brine o psima kao o bebama, što nailazi na oduševljenje i pozitivne reakcije njenih pratilaca. Ruku na srce i ovi mali psi su vrlo poslušni i spremni na saradnju, pa ne kriju da im je sjajno u društvu svoje vlasnice.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)