Roditeljstvo

ŽENA TVRDI DA JE OTETA KAO DETE PRE 4 DECENIJE: Taman su mislili da je rešena misterija, desio se još veći preokret

Majka nestale Čeri moli ljude da se ne poigravaju sa njenim emocijama.

09.06.2024 17:12

ŽENA TVRDI DA JE OTETA KAO DETE PRE 4 DECENIJE: Taman su mislili da je rešena misterija, desio se još veći preokret
NATIONAL CENTER FOR MISSING & EXPLOITED CHILDREN

Čeri Megan iz Pitsburga u Pensilvaniji imala je samo 8 godina kad je nestala na putu od školskog autobusa do svoje kuće. Ona je poslednji put viđena 22. februara 1985. godine na tom putu dugom 100 metara i od tada joj se gubi svaki trag.

Policija iz Pitsburga je godinama pokušavala da odgonetne šta se desilo sa devojčicom koja nikad nije pronađena, kao ni njeno telo. Njena majka Dženis nikad nije gubila nadu da će jednog dana saznati šta se dogodilo sa njenim detetom, piše US Today.

Preokret

Decenije su prolazile, a Dženis je pokušavala da održi sećanje na svoju nestalu ćerku. Nedavno je na Fejsbuku objavila post u znak Uspomene na Čeri kad je usledio šokantan preokret.

Javila joj se žena od 47 godina koja tvrdi da je njena davno oteta ćerka. Dženis je odmah pozvala policiju koja je pokušala da pronađe misterioznu ženu, ali uzalud.

- Ostavila je poruku i ja sam drhtala od pomešanih osećanja kad sam to videla. Policija je odmah pokrenula istragu posebno što su od iste žene dobili govornu poruku - rekla je Dženis.

Kako je saopštila policija iz Pensilvanije, žena je dala svoj broj telefona i adresu ukoliko detektivi žele da je kontaktiraju, ali tad nastaje novi zaplet.

Misteriozna žena nije pronađena na adresi koju je navela, a policija pokušava da joj uđe u trag kako bi se izvršilo DNK veštačenje i utvrdilo da li je ona zaista nestala devojčica od pre 4 decenije kako tvrdi. 

- Kako vreme prolazi sve više verujem da je u pitanju potpuna laž. Ne razumem kako ljudi mogu da budu tako zli, da se poigravaju sa mojim emocijama. I dalje me boli to što nisam saznala sudbinu svog nestalog deteta - poručila je Dženis.

 

NATIONAL CENTER FOR MISSING & EXPLOITED CHILDREN

Čeri je imala samo 8 godina kad je nestala na putu od školskog autobusa do kuće

Ona je odmah blokirala grupu na Fejsbuku posvećenu njenoj ćerki Čeri kako više ne bi dobijala slična obaveštenja i lažnu nadu.   

Policija je uspela da uđe u trag mestu odakle je misteriozna žena, koja tvrdi da je oteta devojčica pozvala detektive, i na osnovu upoređivanja otisaka utvrdili su da se ne radi o nestaloj Čeri.

Međutim, oni nastavljaju istragu i pozivaju misterioznu ženu da im se javi kako bi utvrdili da li i šta zna o nestanku devojčice. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)