Roditeljstvo

UŠLA JE U RESTORANSKI TOALET KAD SU KRENULI BOLOVI: Porodica se neplanirano sa ručka vratila sa novim članom! (VIDEO)

Mlada mama nije imala pojma da je trudna.

09.06.2024 16:17

UŠLA JE U RESTORANSKI TOALET KAD SU KRENULI BOLOVI: Porodica se neplanirano sa ručka vratila sa novim članom! (VIDEO)
youtube/printscreen/KARK 4 News

Bio je to jedan od običnih dana za 11-članu porodicu Vudfork kada su odlučili da ručaju u restoranu Golden Coral početkom maja. Porodica iz Arkanzasa nije bila svesna da će im se dogoditi nešto neverovatno i da će iz restorana izaći sa bebom. Tajvija Vudfork je krenula u kupatilo restorana dok su ostali članovi ručali i požalila se da je boli stomak.

Kako je ispričala njena majka Tameka za Today, njena ćerka nije imala pojma da je trudna 37 nedelja. Nije imala je prikrivenu trudnoću već jednostavno nije ni znala da je u drugom stanju sve do samog porođaja. Novopečena majkka koja ima 26 godina, kaže da nije osetila pokrete fetusa, niti se ugojila za vreme trudnoće što je uobičajeno. 

Budući da se Tajvija malo duže zadržala u toaletu to je navelo majku da posumnja da se nešto dešava, pa je otišla da proveri da li je sve u redu. Kada je videla svoju ćerku u bolovima, znala je da je to više od grčeva i da je Tajviji potrebna medicinska pomoć. 

- Nisam shvatala šta se deševa. Samo sam vikala: "Moramo u bolnicu!" ali ona nije mogla da pomeri noge, pa smo na kraju pozvali hitnu pomoć - objašnjava njena majka.

Tajvija je rodila zdravog dečaka teškog nešto manje od 3 kilograma.

- Pokušavali smo da shvatimo šta se dešava dok je ona vikala "izašla je beba, izašla je". Porodila sam se na podu toaleta. Kada smo izašli, ljudi su je dočekali aplauzom - otkriva Tameka.

Budući da je beba ugledala svet u ovom restoranu, shodno tome roditelji su odlučili da joj simbolično daju ime restorana, pa je njihov sin nazvan Tamar Kajlon Koral Vudfork. Iako su neki gosti restorana predlagali da ime sadrži reč "zlatno" mlada mama je rekla kako joj se više sviđalo "koral". Tamar je ovom paru drugo dete, pošto već imaju sina od 2 godine.

Restoran Golden Koral je podelio ovu vest preko društvenih mreža i proglasio Tamara svojim najmlađim obožavaocem.

- Koliko god da je naš tim bio iznenađen vestima o rođenju bebe u našem restoranu, zaista smo počastvovani što smo igrali važnu ulogu u životu malog Tamara. Ali nijedna čast se ne može porediti sa tim da on nosi ime brenda Golden Koral, pod svojim imenom - piše NBC News.

Mama i beba su dobile poklon od ovog restorana i to set osnovnih stvari za bebe kao i poklon karticu Golden Korala. Majka je otkrila kako Tamar voli da jede, što je očekivano budući da je rođen u restoranu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)