Roditeljstvo

MAMA JE UBEĐIVALA BEBU DA JEDE, A DOBILA JE ŠOK ODGOVOR: Maše rukama kao da je odrasla, svima jasno šta joj smeta!

Nije uspela da je ubedi u svojoj zamisli, ali se nasmejala do suza.

07.06.2024 13:42

MAMA JE UBEĐIVALA BEBU DA JEDE, A DOBILA JE ŠOK ODGOVOR: Maše rukama kao da je odrasla, svima jasno šta joj smeta!
Printscreen/Instagram/yonygranado

Dok beba ne progovori, za majku je vrlo često težak posao odgonetnuti šta dete zapravo želi i kako to razumeti. Bebe uglavnom kroz plač objasne da im nešto ne prija, dok smeh govori da uživaju u nečemu.

Jedna mama je ostala u šoku kada je bukvalno ušla u raspravu s bebom starom15 meseci. Iako dete još ne govori, odlično je razumelo šta majka želi da mu kaže, negodujući u tome.

- Rekla sam ti da moramo da razgovaramo. Zašto ne jedeš krompir? Objasni mi... Imaš 15 meseci... Nemoj se smejati - govorila je majka kroz smeh, dok je beba odmahivala glavom, šaljući poruku da to ne želi da jede i pokušavajući sve vreme da imitira majčinu mimiku i gestikulaciju.

Iako je žena bila uporna u zamisli da bebi objasni kako stoje stvari, naišla je na upornijeg sagovornika, koji ju je bukvalno bez ijedne reči pobedio. Majka je pokušavala da objasni bebi da joj je spremila obrok pun vitamina i hranljivih stvari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yony Granado (@yonygranado)

Ipak, beba se nije obazirala na sve to, već je u jednom trenu samo pogledala ka kameri, a onda je shvatila da njihov razgovor ide u etar, odnosno da se snima, što joj je bilo smešno i interesantno.

Ljudi su požurili u komentare da daju svoje mišljenje za bebu koja ih je potpuno osvojila svojim nastupom.

- Beba je rekla: "E sad ti mene slušaj, mama!"

- Ovo nije njegov prvi dolazak na svet.

- "Slušaj, mama, ne zanima me šta pričaš"

- Ima bolje komunikativne veštine od mene.

- Ovo mi je ulepšalo dan - bili su neki od komentara.

Mnogi su se složili da je ovo univerzalni jezik između mame i bebe, koji jedino one razumeju. Korisnici mreže su potvrdili da je beba savršeno razumela sve što je mama govorila, ali da je njen način "pregovaranja" bio posebno urnebesan.

- Ali niko nije registrovao trenutak kada beba prestaje da se smeje nakon što joj majka kaže: "Nemoj da se smeješ" - zaključila je jedna korisnica mreže.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)