Roditeljstvo

RODITELJI SA 22 DECE SU SE ODVAŽILI NA OVAJ KORAK: Između najstarijeg i najmlađeg je 31 godina, a ovo je najveća muka

Porodica Radford je preuređivala veliku vilu nakon kupovine, ali imali su i neprijatno iskustvo..

13.06.2024 09:39

RODITELJI SA 22 DECE SU SE ODVAŽILI NA OVAJ KORAK: Između najstarijeg i najmlađeg je 31 godina, a ovo je najveća muka
Printscreen/Instagram/theradfordfamily

Jedna od najvećih britanskih porodica Radford koja ima 22 dece podelila je trenutak ulepšavanja svog doma u Lankaširu. Roditelji Sju i Noel su se obratili publici u video  snimku na Jutjubu u kojem porodica glumi u seriji "22 kids and counting" poželevši svima dobro jutro i pokazavši proces preuređenja njihove ogromne vile.

- Dobro jutro, ljudi. Nadam se da ste dobro proveli vikend. Nadam se bolje od onoga što smo mi. Ovaj ceo vikend ulepšavamo. Stigli smo do toga jer smo bili zauzeti snimanjem, odsustvom vikendima i slično. Suzdržali smo se da odemo našim kamper kombijem samo da završimo ovaj posao - kaže Sju u videu.

Sju je objasnila svima kako imaju u planu da ulepšaju sobu za dečake, zatim sobu za devojčice i na kraju hodnik sa stepenicama. Iako su se premišljali oko boja koje će koristiti tokom farbanja na kraju su se odlučili za svetle boje. Pošto su se konsultovali sa decom i pokazali šta im je na raspolaganju i šta bi želeli nakon dogovora su prionuli su na posao. Okrečili  susobu za dečake u plavo, a za devojčice u roze, dok su se za hodnik odlučili za sivu boju. 

- Ova deca neće noću spavati. Biće osvetljeno - našalio se otac.

Porodica je bila zadovoljna krajnjim rezultatom jer su se zabavili dok su krečili, a pred njima je bio izazovan posao gde je trebalo prekrečiti stare i bojicama iscrtane zidove. Na kraju sve je ispalo sveže i lepo dok je njihov pas bio prekriven ružičastom farbom što je malo iznerviralo ukućane ali ih i nasmejalo.

Porodica je ranije želela da se preseli u osamljenu kuću, ali je Sju otkrila kako je njihova kupovina "propala" jer je par promenio mišljenje, prenosi The Sun.

Nakon toga, porodica je otkrila kako se upuštaju u veliki projekat preuređenja, a krečenje je samo početak njihovih velikih planova. 

- Dakle, završili smo ovde, samo moramo da prefarbamo plafon na ovom mestu. Želim da nabavim abažur za tamo, ali smo prilično gotovi. Izgleda mnogo bolje. Tamo se boja još suši ali je bolje - dodala je Sju nakon većim delom završenog posla "uradi sam" koji su ona i njen suprug sproveli.

Inače, najstarije dete Radfordovih je rođen 1989. godine dok je najmlađi rođen 2020. godine. Kuća se prostire na četiri sprata, a mnoga deca dele zajedno svoju sobu. Iako je kuća puna praktično do vrha, Sju se savršeno brine o njoj jer je pretežno kod kuće.

Zauzeta mama ali i baka desetoro unučadi otkriva i trikove za kućni budžet koji joj pomažu da upravlja finansijama. 

- Što se hrane tiče, kupujem okolo po različitim prodavnicama i supermarketima. Kupujem svakodnevno i izbegavam nedeljne velike kupovine - objašnjava ona.

Ova mama objašnjava kako na taj način uspeva da uštedi i izbegne velike troškove.

Najveću britansku porodicu na Instagramu prati preko 528.000 ljudi i majka Sju često svoje pratioce obaveštava o aktivnostima porodice i o svim izazovima sa kojima se ona i suprug susreću kao roditelji 22 dece.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)