Telo

MLADA U CRKVI POKAZALA GOLU ZADNJICU: Zbog njene venčanice mreže gore, svi se pitaju gde joj je pamet (FOTO)

Donji deo haljine nije imao postavu, ali to nije sprečilo mladu da prošeta sa ocem do oltara gde ju je čekao sadašnji muž.

20.06.2024 21:30

MLADA U CRKVI POKAZALA GOLU ZADNJICU: Zbog njene venčanice mreže gore, svi se pitaju gde joj je pamet (FOTO)
instagram/printscreen/prosenkilde

Pernil Rosenkilde je mama dečaka i trudnica. Uskoro, ona će dobiti još jednu bebu, ali to nije ono što je zainteresovalo javnost. Ona se venčala u crkvi i za tu priliku pripremila elegantnu haljinu. Upravo, ta haljina je ono o čemu se spekuliše. Mnogi tvrde da je prešla svaku granicu pristojnosti. 

Pernil je za svoju svadbu obukla bež haljinu. Gornji deo bio je prekriven perjem, a na glavi je imala veo. Ono što je problematično mnogima je donji deo haljine. Naime, zbog potpuno providnog donjeg dela haljine vidi joj se donji veš. Svaki gost u crkvi, uključujući njenog oca koji je doveo do mladoženje video je šta ima ispod haljine.

Očigledno, ona je oduševljena haljinom, a na Instagramu se prisetila kako je izgledala njihova svadba.

- Ljubav je sve. I bio je to dan toliko ispunjen ljubavlju da još uvek nemamo reči od zahvalnosti, iskreno, nismo bolje od ovoga ni mogli da zamislimo taj dan. To je bila manifestacija ljubavi koju imamo i ljubavi koja nas okružuje. Nemamo reči. Prolaženje kroz 1045 slika ispunjenih radošću, ljubavlju, smehom, plesnim pokretima, suzama i svim ljudima koje najviše volimo onemogućilo je odabir na samo 10. Zato očekujte da se ostatak 2024. sastoji samo od slika ovoga dana ljubavi, porodica Avgust Rozenkilde - napisala je na Instagramu i tima najavila još fotografija sa venčanja.

Ipak, mnogi su razočarani njenim odabirom za najvažniji dan u životu, a mišljenja su podeljena. Jedni smatraju da je haljina prelepa, a drugi da je ovo za crkvu neprikladno.

- U Italiji ova providna haljina u crkvi ne bi bila prikladna.

- Haljina je prelepa.

-  Gornji deo haljine je prelep, a donji je neprikladan.

- Ova haljina je smešna - pisali su joj na Instagramu u okviru objave koju je javno podelila.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)