Moda

JELENA I NOVAK PROSTO SIJAJU ZAJEDNO: Njena duga haljina odiše otmenošću, dok su ove papuče u trendu već godinama

Još jednom je pokazala da je kraljica stila i to na vrlo jednostavan način.

12.06.2024 11:02

JELENA I NOVAK PROSTO SIJAJU ZAJEDNO: Njena duga haljina odiše otmenošću, dok su ove papuče u trendu već godinama
Adam Stoltman / Alamy / Alamy / Profimedia

Kada je u pitanju supruga slavnog tenisera, naviklli smo da uživamo u njenim inspirativnim i lepim izdanjima, koja, priznaćemo, krademo mnogi. Jelena Đoković gotovo nikad ne omaši u stilu, pa je tako i ovog puta, kada je bila gost na jednoj svadbi.

Podelivši sa pratiocima na Instagramu fotografije sa venčanja tokom vikenda, Jelena je još jednom pokazala da joj elegancije i sofisticiranosti ne nedostaje. U setu fotografija koje je podelila posebno se izdvaja ona gde sama pozira na jednoj klupi u dekorativnoj atmosferi, okružena hortenzijama i prirodom.

Za tajno venčanje kom su Novak, ona i njihova deca prisustvovali, obukla je predivnu dugu letnju belu haljinu na pruge, s prorezom sa strane i bez rukava. Kosu je pustila i, kao i uvek, na sebi je imala minimalno šminke. Ceo stajling zaokružila je predivnim braon sandalama, dok od nakita nije nosila ništa.

Na bajkovitim fotografijama koje je Novakova supruga podelila na Instagramu vidi se predivan i intiman ambijent.

Na jednoj od fotografija Jelena se vidi kako pozira s Novakom, koji je, podsećamo, skoro imao operaciju koja je protekla u najboljem redu nakon povrede na Roland Garosu, zbog čega je odustao od takmičenja.

Jelena je svoj autfit zaokružila predivnim braon naočarima, a ono što nju, kao i uvek, najviše krasi jeste harizmatična priroda i širok blistav osmeh, koji nikada ne izostaje na njenim fotografijama.

Pored fotki sa venčanja koje je lepa Jelena podelila, tu su bili i kadrovi njihove dece kako voze bicikl u prirodi i pored Dunava i kako porodica uživa u prelepom vikendu.

Ipak ono što je najviše privuklo pažnju njenih pratilaca bio je svakako njen stajling.

- Toliko si lepa, kao taj cvet. Srećno vikend venčanje!

- Oboje izgledate predivno!

- Toliko lepa i prirodna.

- Vau! Prelepa! Hvala što si ovo podelila sa nama.

- Pozdrav za divnu ženu - ređali su se komentari.

Pored pohvala koje je supruga tenisera dobila još jednom u nizu, neki od njenih pratilaca su se našalili na račun bicikla koji vozi, poručivši joj da "kupi bolji", dok su drugi Novaku poželeli brz oporavak i povratak na teren za predstojeći Vimbldon, a uskoro i Olimpijske igre.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)