Moda

OVAJ MODNI KIKS ANE IVANOVIĆ ĆE SVI PAMTITI: Zanosnim telom zavela ceo Rolan Garos, ali ovo joj nije trebalo! (FOTO)

Svi pogledi su bili usmereni u njenom pravcu.

11.06.2024 18:10

OVAJ MODNI KIKS ANE IVANOVIĆ ĆE SVI PAMTITI: Zanosnim telom zavela ceo Rolan Garos, ali ovo joj nije trebalo! (FOTO)
FOTO: Profimedia

Bivša teniserka Ana Ivanović nije propuštala priliku da zablista na Rolan Garosu, pomno prateći većinu mečeva. Na tribinama je mamila sve poglede, a sve pohvale došle su i na račun njenog modnog stila. Naime, iako se najlepše oseća u sportskoj garderobi, rešila je da poput prave dive zablista na terenu koji joj je doneo pobedu karijere.

Najzapaženija je bila njena cvetna haljina. Kreacija je bila veoma elegantna i sofisticirana, bele osnove po kojoj su bili detalji od sitnog cveća. Boja koja je preovlađivala bila je pastelnoljubičasta, pink i žuta. U gornjem delu je imala oblik košulje, budući da je do struka bila na kopčanje i imala je duge šire rukave, dok je u donjem delu usledila suknjica sa karnerima koja je bila mini dužine. Ana je vezala kosu, ponela naočare za sunce i odlučila se za žute sandale, dok ni osmeh nije izostao.

- Toliko nezaboravnih uspomena - napisala je Ivanovićeva kojoj je ovaj teren podstakao sva sećanja.

 

 

Komentari su usledili istog trena, a vdok su jedni hvalili Aninu neprolaznu lepotu, drugi su se pitali gde mogu da nađu haljinu poput njene, budući da je kreacija pobrala sve simpatije.

Ana je nedavno podelila još jednu objavu gde je u ništa manje glamuroznom izdanju. Naime, ona je ovog puta ponela svilenu haljinu u boji slonovače. Kreacija je bila veoma elegantna, a suknja je pratila liniju tela i bila je popularne dužine do zglobova. Ana je uz nju ponela iste žute sandale, kao i žuti sat. 

 

 

Njeni fanovi su jedinu zamerku imali po pitanju džempera koga je ponela preko haljine. Iako je džemper bio u identičnoj nijansi haljine, mnogi su smatrali da zgodnoj Ivanovićevoj taj komad garderobe uopšte nije bio potreban, te da bi mnogo bolje izgledala da je preko obukla sako ili kardigan. Celokupan stajling zaokružila je i dijamantskim minđušama i naočarima za sunce belog okvira.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)