Moda

JELENA ĐOKOVIĆ TOTALNO PROMENILA STIL U PARIZU: Nosi savršene kombinacije koje su spoj jednostavnosti i luksuza! (FOTO)

Svi žele da je kopiraju.

07.06.2024 19:30

JELENA ĐOKOVIĆ TOTALNO PROMENILA STIL U PARIZU: Nosi savršene kombinacije koje su spoj jednostavnosti i luksuza! (FOTO)
JACOVIDES-MOREAU / Bestimage / Profimedia

Najbolji svetski teniser, Novak Đoković još jednom je dokazao izuzetnu izdržljivost, preskočivši prepreke povrede kolena i plasiravši se u četvrtfinale Rolan Garosa. Đoković je demonstrirao svoju nepokolebljivu volju za pobedom. Najveća podrška kako tokom oporavka posle operacije kolena, tako i na svakom teniskom meču je njegova supruga Jelena Đoković.

Njene odevne kombinacije nisu prošle nezapažneo, čak ni u Parizu. Danima se priča kako je njen modni stil čist primer jednostavnosti i luksuza, te sad mnogi žele da je kopiraju. Jelena se često oslanja na proverenu kombinaciju sportske elegancije, pa je tako ponela zvonaste farmerke tamnijeg teksasa, dok je gore imala svetlo braon kožnu jaknu. 

 

 

Košulju na plavo-bele pruge je ponela ispod jakne, izbacivši revere preko, dok je preko same jakne ogrnula teget džemper. Nije izostala ni tašnica krem boje koja je bila srednje veličine, kao ni bele patike koje su nešto višeg đona. Jelena je kosu vezala u visok rep dok je nežno naslonila glavu na Novako rame, prateći meč sa tribina.

Mnogi se slažu da je Đokovićeva delimično promenila svoj stil koji je sada mnogo moderniji i autentičniji. Propraćena je bila i njena teksas kombinacija u vidu farmerki i košulje. Kombinacija džinsa na džins nije laka za izneti, ali njoj je pošlo za rukom da ovu modnu poslasticu iznese na pravi način. Odabirom klasičnih komada i krojeva, kvalitetnog džinsa, i najvažnije - usklađivanjem boja košulje i farmerki na gotovo identičan način, Jelena je još jednom pokazala svoju modnu osvešćenost i stilske veštine.

Instagram-printscreen-jelenadjokovicndf

Jelena Đoković

Veća pažnja bila je usmerena i na njenu haljinu na kopčanje. Naime, kreacija je izgledala kao klasična polo majica koja se nastavlja u haljinu, a koja prati liniju tela. Kao vrhunac svega, toaleta ima dubok šlic pa su prilikom sedenja do izražaja došle i Jelenine noge, što se ne viđa često.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)