Moda

PORODILA SE U 42. GODINI, 5 MESECI KASNIJE GORI KAKO IZGLEDA: Ludački dekolte je na izvolte dok šeta 15 godina mlađeg!

Cela Venecija gledala je u nju.

30.05.2024 21:02

PORODILA SE U 42. GODINI, 5 MESECI KASNIJE GORI KAKO IZGLEDA: Ludački dekolte je na izvolte dok šeta 15 godina mlađeg!
Tanjug/Photo by Andreea Alexandru/Invision/AP

Glumica Sijena Miler (42) porodila se početkom januara ove godine, a dobila je drugu ćerku i prvo dete sa partnerom Olijem Grinom koji je od nje mlađi čak 15 godina. Na poslednjim fotografijama koje su dospele u javnost čini se da ona nikad bolje nije izgledala. Slike su nastale sa venčanja njene prijateljice iz Venecije, koje je Sijena posetila sa partnerom Olijem.

Milerova je ponela svilenu haljinu u naranžasto-žutoj boji koja bi se najbolje mogla opisati kao boja zalazećeg sunca. Primetno je da glumici izuzetno dobor stoje topli tonovi, pa je uz dugu izrazito plavu kosu ponela i jarkocrveni karmin. 

Ipak, ono što je mamilo sve poglede je zanosan dekolte, budući da je haljina bila prilično otvorena i na tanke bretele. Sijena ispod nje nije ponela brushalter, budući da je toaleta takva da bi grudnjak bio samo višak. Haljina joj je stajala kao salivena. Očigledno je da je za svega pet meseci dovela liniju do savršenstva, pa su svi pogledi bili usmereni u njenom pravcu.

Komentari na društvenim mrežama su se ređali.

- Boja te haljine je fenomenalna.

- Selena je izuzetna.

- Ima neverovatnu kožu, gazi petu deceniju, a deluje da nije ostarila ni dan.

- Blago njoj, ima zgodnog i mnogo mlađeg partnera.

- Oduzima dah u toj haljini!

- Divan su par.

Podsećamo, Sijena je bila verena za glumca Džud Loua, koji ju je prevario sa dadijljom svoje dece. Ona iz veze sa glumcem Tomom Staridžom ima ćerku Marlou. Od 2011. je u vezi sa 15 godina mlađim Olijem Grinom sa kojim je dobila drugu ćerku početkom ove godine.

- Bila sam veoma srećna, nisam nužno pokušavala da ostanem u drugom stanju. Ovo se desilo kao potpuno iznenađenje i biološki je bilo nešto što sam mogla da uradim. Mogu da zamislim da bi za nekoga razlika u godinama moglo da bude komplikovana, ali nije bilo ničega osim ljubavi i radosti između mene i Olija. Ne možete da naređujete srcu, ja to sigurno nisam mogla - istakla je Milerova za medije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)