Moda

HARI JE NAPET, ALI MEGAN NIŠTA NE MOŽE DA POREMETI: Blistala je u Nigeriji, a posebnim detaljima je odala počast princezi Dajani (FOTO)

Evo kako je izgledala Megan Markl.

14.05.2024 14:19

HARI JE NAPET, ALI MEGAN NIŠTA NE MOŽE DA POREMETI: Blistala je u Nigeriji, a posebnim detaljima je odala počast princezi Dajani (FOTO)
Profimedia

Proteklih dana mediji bruje o Harijevoj poseti Londonu i njegovom nepopravljivo slomljenom odnosu sa porodicom, ali to nije sprečilo da on i Megan Markl odlete u Afriku. Njih dvoje su posetili Nigeriju, što je za Megan bilo vrlo značajno s obzirom da odatle vuče korene, a mediji nisu propustili priliku da isprate svaki stajling Vojvotkinje od Saseksa. Megan pažljivo bira svoje autfite i eksperimentiše sa odećom, a evo kako je odala počast majci princa Harija

Svoj prepoznatljivi stil nije krila ni na ovom međunarodnom putovanju u Nigeriju, a pažnju su privukle neke njene kombinacije,  u kojima se pojavila na različitim događajima.

Za prvo pojavljivanje u Abudžu Megan je nosila puder svilenu maksi haljinu brenda Hajdi Merik u stilu koji je poznat kao Vindzor haljina po uzoru na kuću Vindzor koja nosi naziv po modernoj kraljevskoj porodici koju je usvojio kralj Džordž V 1917. godine. Nasmejana Vojvotkinja na sebi je nosila od nakita zlatne minđuše i ogrlicu koja po dizajnu izuzetno podseća na onu koju je pokojna princeza Dajana nosila na sličnom putovanju u toj afričkoj zemlji kada je boravila sa princom čarlsom 1990. godine. 

Profimedia

Megan je nosila svilenu haljinu koju je upotpunila zlatnom ogrlicom kakvu je nosila princeza Dajana

Kraljevski par se pojavio u štabu načelnika odbrane gde su domaćini, kako prenosi People odali počast kroz odeću u kojoj su se pojavili. Tom prilikom Vojvotkinja je nosila elegantno belo odelo dok je princ nosio zeleno što je oslikavalo kombinaciju nigerijske zastave u belo - zelenoj boji.

Ovo je postala neformalna praksa kraljevske porodice da odaje počast zemljama koje posećuje oblačeći njihove nacionalne boje.

Megan je drugog dana nosila ogrlicu sa dijamantskim krstom, na zlatnom lancu koja je pripadala princezi Dajani na prijemu za vojne porodice u Abudži 11. maja. Kako bi ogrlica došla u prvi plan Megan je za tu priliku nosila belu top haljinu koja je istakla njen dekolte.

Profimedia

Megan je na jednoj ceremoniji nosila ogrlicu sa dijamantskim krstom koja je pripadala princezi Dajani a koju joj je poklonio princ Hari

 

Na jednoj panel diskusiji na kojoj se pojavila Megan, nosila je crvenu haljinu nigerijske dizajnerke Orire. Poznato je da žene iz kraljevske porodice odaju počast zemljama domaćinima koje posećuju tako što nose i nacionalne brendove u znak podrške. 

Megan je prokomentarisala svoj stajling dok je boravila u Nigeriji rekavši kako je "preispitala šta je spakovala za Nigeriju nakon mnogo neutralnih nijansi koje nosi" istakavši kako joj je rečeno da mora da nosi mnogo boja kako bi se uklopila sa tamošnjom neverovatnom modom. 

Jedno od njenih prepoznatljivih izdanja i boja kojima je Vojvotkinja godinama verna bila je i svetlo žuta haljina koju je nosila na prijemu održanom u Domu guvernera, brenda Karolina Herera koju je nosila za Arčijev prvi rođendan i kasnije najavu trudnoće kada su ona i princ Hari podelili vest da čekaju Lilibet. 

Profimedia

U istoj haljini Megan je viđena za Arčijev 1. rođendan i kasnije najavu druge trudnoće

Ona je izjavila da joj nedostaju deca na Dan majki 12. maja ali je dodala da je lepo biti u svojoj domovini i među porodicom, pozivajući se na povezanost sa ovom zemljom odakle i vodi delom poreklo. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)