Moda

ZA OVOM VENČANICOM SU DEVOJKE POLUDELE: Žene su opčinjene haljinom, a mladoženje se hvataju za glavu(VIDEO)

Za svoj poseban dan zaslužujete da blistate.

18.04.2024 18:40

ZA OVOM VENČANICOM SU DEVOJKE POLUDELE:  Žene su opčinjene haljinom, a mladoženje se hvataju za glavu(VIDEO)
printscreen/tik tok/sagittariusxxqueen

Venčanje je dan o kome svaka devojka mašta i za koji želi da bude u posebnom izdanju. Iako će verovatno i gosti na tom događaju ostaviti pečat svojom pojavom i izgledom, očekivano je da mlada bude tog dana najlepša. I dok se neke dame drže svedene elegancije i skromnosti, većina nas priznaće kako voli da na venčanju izgleda raskošno. Odabir venčanice je izuzetno zahtevan i izazovan posao, pogotovo za dame koje traže nešto posebno i nesvakidašnje za svoj najlepši dan. 

Shutterstock

Venčanica je ono što mladu izdvaja i čini posebnom na venčanju

Na TikToku se pojavila venčanica koja je potpuno opčinila žene. Dugog, raskošnog izgleda ova haljina ostavlja bez daha svakog ko je vidi, a mlada u njoj deluje zapanjujuće. Ako su mnoge od vas zamišljale kako to izgleda pojaviti se poput princeze na svom venčanju, jedna manekenka je to pokazala prošetavši možda jednu od najskupljih venčanica. Čije je ovo dizajnersko delo nije poznato, jedno je sigurno, da su žene ostale zapanjene raskošnom i prelepom venčanicom od svetlucavog tila, čipke i optočene kristalima, zbog čega je svetlucala sve vreme kako se mlada u njoj kretala.

Ona je bila zatvorenog V kroja u gornjem delu dok se donji pružao u širokom luku oko manekenke, a sve to je dodatno naglašeno dugačkim šlepom. Snimak je privukao veliku pažnju žena koje su bukvalno poludele za ovom kreacijom. Većina njih je priznala kako je ovo njihova venčanica iz snova i da je ova kreacija nešto najlepše što su videle. 

- Venčanica kakvu zaslužujem.

- Mislim da ovo košta više od samog venčanja.

- O Bože...kakva divna venčanica.

- Poruka za mog budućeg muža: molim te, želim ovakvu venčanicu.

- Tretman princeze- bili su neki od komentara.

Mnoge devojke su priznale kako često ovako zamišljaju sebe na svadbi ali da veruju da je za njihove skromne mogućnosti želeti ovako nešto veliki luksuz. Glamurozna venčanica koja nije ostavila nikoga ravnodušnim, prema rečima mnogih korisnica, je verovatno dizajnersko delo koje kupuju najbogatiji, međutim, priznaju kako je ona prava inspiracija i dobra ideja ukoliko žele i pronađu nešto slično u prodavnici venčanica ali dosta skromnije. Prelepa tijara i viseće minđuše su upotpunile izgled ove manekenke koja se na trenutak pretvorila u pravu princezu.

Bilo je i onih koji su se složili da u čemu god bude mlada tog dana, biće najlepša i da je sasvim svejedno kakvu će haljinu odnosno venčanicu nositi kad je to samo po sebi njen poseban dan.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)