Moda

ZBOG OVE VENČANICE ĆE VAM ZASTATI DAH: Svaki pogled na nju učiniće da se iznova zaljubite (VIDEO)

Jedna od najlepših kreacija za buduće mlade je predstavljena na reviji Ivana Janga.

03.02.2024 13:20

ZBOG OVE VENČANICE ĆE VAM ZASTATI DAH: Svaki pogled na nju učiniće da se iznova zaljubite (VIDEO)
Printscreen/TikTok/bitchettez

Bajkovito venčanje je nešto o čemu mašta svaka mlada dama, a venčanica koju će nositi taj dan posebno je važna svakoj od nas. Modni ukusi se razlikuju, pa među damama ima onih koje jednostavno žele da ona bude diskretna i svedena, dok druge vole da odiše posebnim glamurom.

Za sve buduće mlade, koje su u potrazi za venčanicom dizajner Ivan Jang je na svojoj reviji za ovu godinu predstavio svoje izvrsno dizajnersko delo. Pistom je prošetala manekenka koja je svima oduzimala dah pojavom, jer je izgledala kao da je glavni lik u nekoj bajci.

shutterstock.com

Venčanica je nešto na šta buduće mlade posebno misle pre venčanja

Raskošna haljina prekrivena kristalima i najsjajnijim dodacima, krasila je izgled ove manekenke koja je zajedno sa njom nosila i veo, tijaru i minđuše koje su svima upadale u oči svojim raskošnim izgledom. 

Po mnogima, haljina je indijskim venčanjima inspirisana, a oni pred kojima je prošetala ova devojka sa venčanicom ostali su sigurno zapanjeni tolikom lepotom i raskoši. Sa druge strane, oni koji su je videli putem društvenih mreža su priznali da je to jedna od najlepših venčanica na svetu, koju su imali prilike do sada da vide. Manekenka je profesionalno iznela venčanicu koja se vukla par petara po podu, a prekrasan veo prekrivao je zadnji deo tela mlade. Sve je prštalo od luksuza i prefinjenosti, a snimak je na TikToku sakupio 3,1 milion sviđanja. Mnoge devojke koje su videle venčanicu su bez razmišljanja rekle kako bi je rado nosile na svom venčanju.

- Zamisli da si ona...

- Ovo je 100 odsto kako želim da izgledam na svom venčanju.

- Venčanica kakvu zaslužujem..

- Oduvek sam želela nešto jednostavno za svoje venčanje dok nisam videla ovo

- Prelepo je ali ne tako komforno.

- Sijaj poput dijamanta- bili su neki od komentara.

Odeljak sa komentarima ispod objave je bio zatrpan porukama oduševljenja devojaka i žena koje su videle venčanicu, a mnoge su se složile da svaka mlada u ovakvoj haljini izgleda poput Diznijeve princeze. Iako su, kako su priznale mnoge tiktokerke, dizajneri prethodnih decenija više stavljali akcenat na prefinjenosti i svedenosti, taj se trend poslednjih godina promenio pa dizajneri u svojim kreacijama ne štede na raskoši i glamuru za koje znaju da su pravi pogodak kada su dame u pitanju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)