Moda

LEPOTICA JE SAMOUVERENO KRENULA KA AJFELOVOJ KULI: Tesna haljina ju je izdala, pred prolaznicima je sevnulo sve! (VIDEO)

Odlazak u Grad svetlosti devojka koja živi u Dubaiju neće zaboraviti dok je živa.

01.01.2024 10:00

LEPOTICA JE SAMOUVERENO KRENULA KA AJFELOVOJ KULI: Tesna haljina ju je izdala, pred prolaznicima je sevnulo sve! (VIDEO)
Titkok

Putovanje u Pariz, grad ljubavi, pretvorilo se u pravu noćnu moru za lepoticu iz Zambije koja godinama živi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Orijana Findlej poželela je da napravi snimak za pamćenje ispred Ajfelove kule, pa je drugarici dala telefon da zabeleži taj trenutak.

Dok je u uskoj haljini koračala ka ikoničnoj građevini nije bila svesna ponižavajućeg modnog fijaska koji se odvijao iza nje. Vozači i prolaznici u neverici su gledali u Orijaninu zadnjicu koja je sevnula zbog pucanja šava na haljini.

- Kada se osećaš super ispred Ajfelove kule, a nemaš pojma da ti se haljina pocepala. Možete li da verujete? Umrla sam – prokomentarisala je Orijana u snimku koji je podelila na društvenoj mreži TikTok.

Potom je objasnila da nije ni osetila kad se haljina pocepala, ne ostavljajući ama baš ništa mašti posmatrača.

- Saznala sam koliko sam se izblamirala tek kada sam pogledala ovaj video – dodala je Orijana, očigledno ne mareći previše za potencijalne negativne komentare ispod snimka.

 

 

Pratioci koji su odgledali njenu neslavnu parisku epizodu pokušali su da je uteše. Komentari su bili uglavnom pozitivni, jer niko nije uspeo da ostane imun na fizički izgled ove atraktivne devojke.

- Iskreno, ne bih ni primetila da sam bila sa tobom.

- To što se tebi desilo je horor priča, ali glavu gore. Izgledaš nestvarno!

- Bukvalno si zaustavila saobraćaj u Parizu!

- Nemaš razloga za brigu, jer izgledaš fantastično – bili su samo neki od komentara ispod snimka koji je Orijana podelila.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)