Ispovesti

MEDENI MESEC SE PRETVORIO U KATASTROFU: Nervozan muž je uništio romantiku u Parizu, a za sve je okrivio ženu (FOTO)

Godinu dana je štedela kako bi mogli da otputuju u grad ljubavi ne sluteći šta će je tamo dočekati.

05.09.2023 21:00

MEDENI MESEC SE PRETVORIO U KATASTROFU: Nervozan muž je uništio romantiku u Parizu, a za sve je okrivio ženu (FOTO)
shutterstock.com

Romantični medeni mesec u Parizu za jedan bračni par postao je najgora noćna mora. Umesto putovanja koje će pamtiti ceo život ređale su se katastrofa za katastrofom da bi sve kuliminiralo žestokom svađom.
Kako je ispričala jedna Britanka, celog života je maštala o romantičnom putovanju u grad ljubavi gde je doživela sve osim ljubavi svog muža.

shutterstock.com

Hotel je bio užasan a muž je za sve krivio svoju ženu

Svađe umesto romantike

Prema njenim rečima, udala se godinu dana ranije ali zbog brojnih obaveza njen suprug i ona su odlučili da na medeni mesec odu kasnije. Vreme je prolazilo i ona je odlučila da preuzme stvar u svoje ruke.

- Godinu dana sam štedela svaki dinar kako bih skupila novac za romantično putovanje u Pariz. Maštala sam kako ćemu suprug i ja uživati u gradu ljubavi, šetati ulicama Pariza i kako ću konačno videti Ajfelov toranj. Kad sam saopštila suprugu da sam nam uplatila sedam dana u najromantičnijem gradu na svetu bio je iznenađen, ali se obradovao - počela je svoju ispovest za San ova mlada žena.

Spakovali su kofere i uputili se put Pariza. Međutim, kad su stigli dočekalo ih je neprijatno iznenađenje.

- Hotel je bio katastrofa. Dušek na našem krevetu bio je dotrajao, kiša se slivala niz prozorsku dasku i ulazila u sobu. Kupatilo je užasno sa buđavim tušem. Bili smo u delu grada daleko od centra, restorana i prodavnica pa smo pare trošli na taksi. Moj suprug je postao nervozan, prebacivao mi je da nisam vodila računa kad sam rezervisala hotel, i mene je krivio za sve - rekla je ona sa suzama u očima.

Umesto romatike koju je priželjkivala ona se svakodnevno svađala sa mužem.
- Rekao mi je da sam bacila pare i da uopšte nije trebalo da dođemo. Toliko je bio ljut da nigde nije želeo da ide sa mnom, a nije hteo ni da ostane u našoj skučenoj i vlažnoj sobi. Stalno je gunđao i upropastio je sve, a naš medeni mesec se pretvorio u katastrofu. Toliko je bio ljut da ni po povratku kući nije želeo da razgovara sa mnom - rekla je ona.

shutterstock.com

Bio je ljut na ženi smatrajući da je bacila novac na to putovanje

Nezrelo ponašanje

Kako je objasnila bračna terapeutkinja, jasno je da putovanje nije ispunilo njihova očekivanja.

- Ponašanje vašeg supruga je u najmanju ruku bilo ružno. Bez obizira na sve niste vi bili krivi za loše uslove u hotelu. Umesto da zanemari sve i da uživa sa vama, on je odlučio da se duri kao malo dete i oboma vam je upropastio medeni mesec. Meni se čini da se iza takvog njegovog ponašanja krije nezrelost ali i neki drugi problemi - rekla je ona.

Prema rečima terapeutkinje put u Pariz bio je samo povod za njegovu nervozu i svađe.
- Najbolje bi bilo da iskreno porazgovarate s njim kako biste zašto je nezadovoljan. Možda vaš brak nije ispunio njegova isčekivanja a ne zna kako to da vam kaže. Ukoliko imeđu vas dvoje i dalje postoji ljubav svaki problem se može prevazići, u suprotnom treba će vam stručna pomoć ukoliko želite da spasete svoj brak - zaključila je terapeutkinja. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)