Ispovesti SUMNJALA SAM DA ME MUŽ VARA, A ONDA SAM GA UHVATILA NA DELU U KOLIMA: Ona je bila okrenuta ledjima, a kada me je pogledala - jedva sam ostala na nogama! 22:30
Vesti PLATIO JE LUKSUZNI HOTEL ZA ODMOR U GRČKOJ, a kada je vratio kamere i video šta mu čistač radi po sobi prevrnuo mu se želudac od šoka! Ali to nije bilo sve! (FOTO) 12:10
Zanimljivosti IMAO PROBLEME S ALKOHOLOM, BIO DVE GODINE U VEZI S OBOŽAVATELJKOM: Ona ga ostavila samog u hotelu, on umro dva dana kasnije 11:03
Zanimljivosti MARIJANA MATEUS SE UVUKLA U UZANI TOP, GRUDI KIPE - HOĆE NAPOLJE: U šestoj deceniji ima više samopouzdanja od devojka! 19:50
Zanimljivosti POLJUPCI DŽENIFER I BENA U HOTELU, ONA BLISTA OD SREĆE?! Šta se dešava sa razvodom - zaplet kao u latino sapunicama 13:05
Vesti GENIJALAN TRIK KAKO DA DOBIJETE BESPLATNU HRANU U HOTELU: Ako ovo uradite garantujemo vam jeftiniji boravak 07:30
Odrasli OPASNOST VREBA I U HOTELU S PET ZVEZDICA, EVO GDE IMA NAJVIŠE BAKTERIJA! Infekcije su moguće od lifta do kreveta 11:41
Tetka Saveta STIGLA SAM U HOTEL I ZATEKLA BUBE U KREVETU: Uz ovaj trik je uspela da otkrije stenice u dušeku, evo šta treba da radite 14:59
Zanimljivosti TAMAN DA KRENE NA VENČANJE, SHVATA DA STOJI U VODI: Zatekla je jeziv prizor u hotelskoj sobi - sve je krenulo po zlu 11:43
Roditeljstvo DOBRO POGLEDAJTE OVU PORODICU: Majka desetoro dece krenula je sa sinovima na putovanje i izazvala šok! (VIDEO) 11:47
Tetka Saveta TRIKOVI KOJI ĆE VAM BITI OD NEPROCENJIVE KORISTI NA PUTOVANJIMA: Naučite kako da vas ne pokradu! (VIDEO) 16:35
Zanimljivosti NIKOLINA PIŠEK POZIRALA BEZ ODEĆE, JORGAN SKLIZNUO NIZ OBLINE: Svi se pitaju ko je fotograf, ona ga krije kao zmija noge! (FOTO) 20:30