Ispovesti

MOJ MUŽ JE NA MEDENI MESEC POVEO I SVOJU MAJKU! A ono što je kasnije uradio, bilo je još gore!

Jedna korisnica čuvene platforme Reddit je u svojoj ispovesti podelila sa korisnicima da je bila zgranuta predlogom njenog verenika za medeni mesec koji su planirali.

16.03.2022 14:00

MOJ MUŽ JE NA MEDENI MESEC POVEO I SVOJU MAJKU! A ono što je kasnije uradio, bilo je još gore!
Pixabay

Budući mladenci se logično raduju predstojećem periodu koji će zajedno provesti, planiraju svoj medeni mesec i žele da ga provedu daleko od stresa i obaveza. Međutim jedna 22-godišnjakinja podelila je veoma čudno iskustvo na Reddit-u.

Umesto da odu na tradicionalni medeni mesec kako je ona očekivala, verenik joj je predložio drugi plan putovanja.

- Prvo je, pre nekoliko meseci, rekao da želi da promeni naš medeni mesec u porodični odmor kako bi njegovi roditelji i moja mama mogli da se bolje upoznaju. Pristala sam i krenuli smo da tražimo gde ćemo ići i koliko ostati - piše "The Sun".

Korisnica je istakla kako je samo nakon nekoliko nedelja opet plan promenjen i da je njen verenik odustao od toga da povede svoju porodicu sa njima jer se oni u zadnje vreme baš i ne slažu. Kada je konačno pomislila da je medeni mesec ipak rezervisan samo za njih dvoje, ostala je zatečena jer je njen budući muž prilikom kupovine u kojoj je bila sa njim i svojom svekrvom, otišao korak dalje i upitao svoju majku da im se ona pridruži na njihovom putovanju.

Devojka je očekivano bila revoltirana zbog upropašćenih planova i nakon što je upitala dečka zbog čega je pozvao svoju majku ako ona ne vodi svoju, odgovorio "da pravi problem oko ne tako važne stvari".

U svojoj ispovesti korisnica je rekla da nije problem što je plan promenjen već zbog toga da ona nije bila uključena u dogovor i da ovo nije prvi put da njen verenik donosi takve odluke i izmene plana.

Buduću mladu su korisnici ove mreže podržali i savetovali da treba da dobro da razmisli o svojim planovima sa njim i da li je on prava osoba za nju.

Šta biste vi uradili i da li biste se ipak udali za ovakvog čoveka posle ovog postupka?

 

 

Komentari (4)

Borka

16.03.2022 15:44

Sta uraditi? Pustiti da sve ide po planu kako je doticni isplanirao i u zadnjem momentu nogu u zadnji deo njegovog tela. Neka na medeni mesec ide sa mamom.

Сараџогла

17.03.2022 08:07

Сећам се да сам ја ошо на ,,медењак'' сам. Зашто?Моја Радојка је остала да чува кућу и 'рани стоку.

Tina

17.03.2022 09:38

Mogu samo zamisliti kakav ce im brak biti. Ja sam majka momka koji treba uskoro da se zeni,ali na tako nesto ne bih pristala jer nije u redu. Inace sam jako bliska sa sinom i retko kad smo se odvajali ali neka sad zena brine o njemu. Jedino cemo nastaviti ziveti skupa i nakon sto se ozeni. I to je nekima cudno,ali nemamo alternativu. Trudicu se da se ne mesam u njihove stvari sto neki prijatelji ne mogu da veruju. Inace,bliska sam s njegovom devojkom i dosta smo o svemu razgovarali tako da sam tu uvek da dam savet.

Suzana

06.09.2023 08:05

Odmah ga napustiti ,neka živi sa svojom mamom...