Ispovesti

POJAVIO SE NA NJENIM VRATIMA MOLEĆI ZA OPROŠTAJ: Mlada mama se našla na meti osuda zato što ne želi mužu da oprosti prevaru (VIDEO)

Opravdanje koje je on našao za svoju izdaju bilo je krajnje neumesno.

03.09.2023 20:00

POJAVIO SE NA NJENIM VRATIMA MOLEĆI ZA OPROŠTAJ: Mlada mama se našla na meti osuda zato što ne želi mužu da oprosti prevaru (VIDEO)
Titkok

Brak zahteva posvećenost oba partnera a ni to nije garant da će uspeti da opstane. Mnogi upadnu u kolotečinu posebno kad se rode deca koja zahtevaju pažnju roditelja zbog čega trpi njihov intimni život.

U takvim situacijama dešavaju se prevare koje trajno oštete odnos i brak, a pređi preko ovakve vrste izdaje je vrlo teško. Mnoge žene čak i kad saznaju da su prevarne krivca traže u sebi analizirajući da li su nešto pogrešno uradile.

shutterstock.com

Za mnoge prevare žene saznaju mnogo kasnije jer očiglednik znakova upozorenja nisu imale

 

Jedna Tiktokerka je sa svojim pratiocima podelila jedan od najbizarnijih razloga zbog kojeg ju je partner prevario. U snimku koji kruži internetom vidi se muškarac koji se pojavljuje na vratima kuće svoje bivše supruge kako bi je molio za oproštaj. 

- Zašto si me prevario?- čuje se kako ga ona pita.

- Rekao sam ti već - odgovara muškarac.

- Znam ali želim ponovo da čujem- nastavlja ona.

On se prvo nećka jer ne želi da ona snimi njegovo priznanje, ali na kraju ipak pristaje. 

- Nakon što smo dobili Emeta, posvećivala si mu pažnju više nego meni. I dok si ti bila okupirana našim sinom jedna devojka na poslu je meni posvećivala pažnju. Zbog toga sam to uradio. Ok?- objašnjava on.

Žena želi da raščisti svaku nedoumicu, pa pojašnjava.

- Znači ti si me varao zato što sam svu pažnju davala našem sinu? I tražio si tu pažnju svuda pa čak i na poslu? Znaš li kako sve to zvuči patetično?Zbog toga te neću pustiti nazad u kuću. To je upravo razlog - bila je kategorična žena. 

Pošto mu je rekla da može da se vrati ženi s kojom ju je prevario zalupila mu je vrata ispred nosa odbivši da dalje razgovara sa njim. Iako je muškarac pokušavao da se izvini i razgovorom reše problem ona je bila odlučna da okonča brak i svaku vezu s njim.

On je pretio da da će razvaliti vrata ako ne otvori, ali nakon što mu je zapretila da će pozvati policiju on je odustao i otišao. 

Međutim, njen snimak je izazvao podeljena mišljenja. Dok su je jedni branili tvrdeći da preko prevare ne treba da pređe, drugi su joj poručili da muž treba da joj bude na prvom mestu bez obzira na decu. 

- Ja sam suprotnost ja stavljam na prvom mestu muža a zajedno brinemo o deci.

- Istina! Deca su na prvom mestu...uvek! Taj čovek je detinjast!

- On misli da je briga o njemu mnogo važnija od brige o sinu? Ne zaslužuje te dušo!

- Nikad. Moja deca dolaze prvo.

- Znam taj osećaj. Desila mi se ista stvar....- bili su neki od komentara. 

Tiktokeri su većinom podržali ženu a neki su naveli slične situacije rekavši da su o deci morali da brinu sami jer im partner nije pomagao što je logično rezultralo manjkom pažnje njemu. Tiktokerka se obratila i u drugom videu pokušavajući da se obračuna sa negativnim komentarima od kojih je jedan bio da je muž u pravu i da žene treba da znaju posledice toga kad imaju decu, jer tad gube interesovanje svog muža.

 

 

Žena je ponovo objasnila da njen supug nije imao nedostatak pažnje, već je ona bila manja u odnosu na ranije zato što je morala da o novorđenčetu koje je bilo bolesno. Ona je objasnila kako ga je dojila na svakih sat vremena i da nije ni spavala zbog bolesti bebe.

- On je mene varao a sad ja ispadam kriva?! Nema izgovora za njegovo ponašanje - poručila je ona.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)