Ispovesti

RAZMENJIVAO JE GOLIŠAVE FOTOGRAFIJE SA NEPOZNATOM ŽENOM: Bezopasan flert putem interneta pretvorio se krivično delo koje ga skupo košta(FOTO)

Može da izgubi suprugu i porodicu ali to nije kraj njegovim problemima.

28.08.2023 22:01

RAZMENJIVAO JE GOLIŠAVE FOTOGRAFIJE SA NEPOZNATOM ŽENOM: Bezopasan flert putem interneta pretvorio se krivično delo koje ga skupo košta(FOTO)
Shutterstock

Prevara je u današnje vreme skoro svakodnevna tema. Niko nije imun na prevaru, samo neke osobe razmišljaju unapred, a neke uopšte ne razmišljaju. Zahvaljujući razvoju tehnologije, društvenih mreža i raznih aplikacija za upoznavanje, prevara je lakša nego ikada, jer u svakom momentu možete da pronađete osobu sa kojom ćete da "ubijete" vreme. Ispovest ovog čoveka će vas naterati da se zapitate da li je lečenje monotonije vredno bilo kakvog rizika, jer se njegova "avantura" nije završila slavno. 

- Imam 45 godina a moja žena 42 i u braku smo 12 godina. Imamo dve ćerke od 8 i 10 godina. Moj posao je takav da skoro nikada nisam kod kuće i ostajem u hotelima i uvek sam usamljen. Da bih razbio monotoniju počeo sam da koristim aplikacije za upoznavanje i počeo sam da se dopisujem sa prelepom ženom u kasnim dvadesetim godinama. Naš razgovor je odmah prerastao u flert i nakon sat vremena mi je tražila da joj pošaljem svoju nagu fotografiju. Bio sam nesiguran, ali posle njenog nagovaranja i nekoliko golišavih selfija koje mi je poslala odlučio sam da to učinim - započeo je svoju ispovest ovaj muškarac i obratio se bračnom terapeutu. 

shutterstock.com

Ovaj muškarac je očajan i plaši se ucena žene kojoj je slao nage fotografije

Kaže da je ubrzo počela da ga ucenjuje. 

- Samo nekoliko dana kasnije mi je rekla da zna sve o meni i da imam porodicu i tražila mi je da joj uplatim 600 evra da moje fotografije ne bi poslala mojoj ženi i u panici sam joj odmah poslao novac. Mislio sam da će se sve završiti na tome, međutim, ona je nastavila da me ucenjuje, a ovaj put je tražila da joj pošaljem 1.200 evra. Ne mogu da verujem da sam ispao tako glup samo iz dosade, a svoju ženu volim najviše na svetu, kao i svoju decu. Potrebna mi je pomoć pre nego što se sve otrgne kontroli ne znam šta da radim i očajan sam - napisao je ovaj muškarac bračnom terapeutu, piše San. 

Bračni terapeut mu je dao kratak odgovor.

- Ucena je ilegalna kao i deljenje nagih slika bez vaše saglasnosti. Znam da je ovo za vas zastrašujuće, ali samo se obratite nadležnim organima - rekao je savetnik

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)