Brak i veze

"ZAR TVOJA LJUBAVNICA NIJE RAZOČARANA VELIČINOM TVOG POLNOG ORGANA": Ispovest nevernog muškarca izazvala je buru na internetu (FOTO)

Veoma dobro zna da je to njegov najveći kompleks i to koristi kao oružje da bi ga povredila.

07.08.2023 22:01

"ZAR TVOJA LJUBAVNICA NIJE RAZOČARANA VELIČINOM TVOG POLNOG ORGANA": Ispovest nevernog muškarca izazvala je buru na internetu (FOTO)
shutterstock.com

Svaki brak ima uspone i padove, a ispovest jednog Britanca podigla je prašinu na društvenim mrežama. Otkrio je da ima velike probleme sa suprugom. Nakon jedne svađe odreagovao je impulsivno i prepustio se užitku sa koleginicom sa posla i sve je priznao svojoj ženi. Mislio je da je prešla preko toga, ali da bi ga ponizila stalno ga napada zbog veličine njegovog polnog organa.

- Imam 38 godina, a ona 36. Već smo devet godina u braku i imamo dvoje male dece. Pre nekoliko godina smo imali izvesne probleme u braku, a moja reakcija je bila impulsivna i imao sam kratku aferu sa koleginicom sa posla. Znao sam da sam napravio ogromnu grešku i priznao sam sve svojoj ženi. Bila je potrešena, ali pristala je da radimo na našem braku - započinje svoju ispovest ovaj muškarac.

shutterstock.com

Zabrinuti muškarac se oseća sve gore zbog toga što ga njegova supruga ponižava zbog veličine njegovog polnog organa.

Iako je svesna da je veličina njegovog polnog organa njegov najveći kompleks, namerno to spominje i to ga vređa.

- Ona zna da sam oduvek imao kompleks u vezi sa veličinom polnog organa, koji je tanji i kraći od proseka. Pre afere, uvek je bila veoma ljubazna povodom toga i govorila je da sam i dalje odličan u krevetu. Tvrdila je da to nije problem, ali u poslednje vreme, kad god je ljuta" na mene kaže jednu stvar: "Zar se tvoja ljubavnica nije razočarala zbog tvog malog polnog organa?" To je za mene veoma bolno i sada mislim da je oduvek imala problem sa veličinom moje muškosti - kaže ovaj muškarac u ispovesti za San.

Bračni terapeut je nalasio da je njegova supruga još uvek povređena. 

- Vaša supruga možda jeste rekla da vam je oprostila aferu, ali očigledno nije zaboravila i veoma je besna zbog toga. Zato vas napada koristeći najmoćnije oružje koje ima spominjući vaš polni organ. Zna da će vam pominjanje toga jako naškoditi i pokušava da vam se osveti rečima - zaključio je bračni terapeut. 

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)