Ispovesti

"IMAM 52 GODINE, A ONA 30 I SADA SAM SAZNAO ZA NJENU TAJNU, SVE JE LAGALA": Ispovest ovog muža sve je naterala da se zamisle (FOTO)

Shvatam da me je ona sve vreme posmatrala kao glupu staru budalu, poručio je izigran muškarac.

28.07.2023 20:00

"IMAM 52 GODINE, A ONA 30 I SADA SAM SAZNAO ZA NJENU TAJNU, SVE JE LAGALA": Ispovest ovog muža sve je naterala da se zamisle (FOTO)
Shutterstok

Ljubavne veze između starijih muškaraca i žena, i obratno, nisu ništa strano. Toliko brakova je opstalo i opstaje bez obzira na godine. Međutim, briga starijeg partnera, pogotovo ukoliko je u pitanju muškarac, jeste činjenica da je njegova partnerka mlada i puna života i da može da bude veoma lak "plen" za bilo koga kome se dopadne. Iako to nije uvek slučaj, ovaj muškarac je prevaru ovakvog tipa osetio na svojoj koži. 

Shutterstock

Kada su se upoznali bio je skeptičan, ali je ona rekla da voli starije muškarce.

Kada su se upoznali bio je skeptičan, jer je dosta stariji od nje, ali ona je naglasila da voli starije muškarce.

- Imam 52 godine, a ona ima 30. U braku smo već osam godina. Kada smo se upoznali putem interneta, pre skoro deset godina, nisam mogao da verujem da bi neko tako prelep mogao biti zainteresovan za mene. Ona je izgledala kao manekenka, dok sam ja običan, ćelav momak, ali je rekla da voli starije muškarce zato što znaju kako da tretiraju žene - započeo je svoju uspovest ovaj muškarac, piše San. 

Venčali su se i proveli u braku godinu dana za pamćenje, iako su mu prijatelji rekli da želi samo da ga iskoristi.

- Nakon dopisivanja i razgovora koji su trajali neko vreme, platio sam joj putovanje iz njene rodne zemlje, Južne Koreje, i proveli smo nekoliko neverovatnih nedelja. Moji prijatelji su me upozorili da je ona zainteresovana samo za moj novac i to me je veoma uvredilo jer sam bio siguran da su ljubomorni. Godinu dana kasnije smo se venčali i započeli zajednički život - kaže ovaj muškarac.

Foto: Shutterstock

On je i dalje voli i ne zna šta da radi.

Ipak, sada sumnja u njenu ljubav i ne zna šta da radi. Nakon što se našao u bezizlaznoj situaciji, savete je potražio i od stručnjaka.

- Stvari su bile divne prve godine i bio sam toliko srećan, ali onda je počela često da odlazi od kuće. Uvek je govorila kako mora da poseti roditelje ili je morala da se duže zadrži na poslu. Pomogao sam joj da osnuje svoju kozmetičku kompaniju, da bi više vremena provodila sa mnom, ali nije vredelo. Retko je bila raspoložena za intimne odnose, ali uvek mi je govorila koliko me voli. Ispostavilo se da je lagala. Već godinama ima vezu sa drugim čovekom, sa kojim se povremeno viđa. Taj čovek je navodno oženjen i ne želi da ostavi svoju ženu. Molila me je za oproštaj i rekla da sam ja onaj sa kojim želi da bude, ali mi je veoma teško da joj ponovo verujem, šta da radim? - pitao je ovaj očajan čovek bračnu savetnicu. 

Dobio je opsežan odgovor i rekla je da je važno da ponovo uspostave poverenje.

- Ljudi svih uzrasta mogu varati, tako da činjenica da je ona mlađa zapravo nije bitna. Ono što je važno jeste da obnovite poverenje u vašem odnosu. Iako sada mislite da su vaši prijatelji bili u pravu i da je ona htela samo da vas iskoristi to možda nije slučaj. Ukoliko je volite porazgovarajte sa njom i pitajte je koji je bio razlog kada je rešila da uđe u vezu sa drugim muškarcem - zaključuje savetnica.   

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)