Ispovesti

"SNIMAO NAS JE U INTIMNIM TRENUCIMA!" Devojka očajna zbog poteza ljubavnika, drhti od straha šta će uraditi sledeće!

Kada ju je njegov prijatelj nazvao pogrdnim imenom, shvatila je da je taj video pokazao svojim prijateljima.

17.07.2023 21:30

"SNIMAO NAS JE U INTIMNIM TRENUCIMA!" Devojka očajna zbog poteza ljubavnika, drhti od straha šta će uraditi sledeće!
shutterstock.com

Jedna devojka se u svojoj ispovesti požalila savetnici za odnose kako se našla u veoma nezavidnoj situaciji zbog svoje nepromišljenosti. Kako je mlada devojka, u ranim dvadesetim godinama, sasvim slučajno je upoznala momka koji je važio za lokalnog lepotana koji je pored sebe uvek imao devojku. Iako je u momentu kada ga je upoznala imao devojku, ponudio joj je da imaju intimne odnose što je ona oberučke prihvatila, nadajući se da će ta veza da preraste u nešto više. Pristajala je na sve što bi poželeo, pa čak i da snima njihov intiman odnos.

Devojka je priznala kako se zaljubila u njega, ali emocije joj nisu bile uzvraćene. Pošto joj je rekao da ta njihova veza više ne funkcioniše i da se ne nada ničemu, pokušala je da ga zaboravi. Par meseci nakon njihovog odnosa srela je njegovog prijatelja koji je nazvao pogrdnim imenom i rada je shvatila da je prijateljima pokazao njihov privatni video.

Shutterstock

Muškarac je odlučio da bez njenog znanja snimi eksplicitne scene njihovog druženja

Nakon toga ga je besno pozvala i očitala mu lekciju rekavši koliko je povređena i razočarana zbog njegovog potupka, nakon čega joj je on rekao da treba da bude polaskana zbog toga što je spavala sa njim, a da je on obrisao snimak i da može da bude mirna. Međutim, nesrećna devojka se i dalje plaši da taj snimak ne ode u etar, ili ne završi na nekom sajtu. zato što ne zna šta je uradio sa njim. 

Savetnica je bila zgrožena potezom ovog momka rekavši devojci da su ona i njegova tadašnja devojka izmanipulisane i da on ne poštuje ni jednu ženu. Naglasila je kako ju je iskoristio i odbacio, jer očigledno ima nisko samopouzdanje i samopoštovanje. što je išlo u korist njegovom egu. Posavetovala je da se obrati upravi za pomoć koja se bavi prevencijom i sankcionisanjem neprimerenih snimaka, poručivši joj da ni ona, niti bilo koja druga devojka, ne zaslužuju da se neko tako ponaša prema njima.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)